Nije htjela biti samo kći Dina Dvornika, Ella je uspješna influencerica

Datum objave: 08.08.2019   Broj čitanja: 339
Posao joj je bilo jako teško pronaći jer se od nje, izjavila je, očekivalo da nastavi stopama slavnog prezimena kojeg nosi.
Nije htjela biti samo kći Dina Dvornika, Ella je uspješna influencerica


Dugo se pitala hoće li zauvijek biti samo kći Dine Dvornika, a danas je Ella Dvornik uspješna blogerica i poduzetnica te je u sretnom braku s Charlesom Pierceom s kojim ima kćerkicu Balie.

 

Zajedno sa suprugom pokrenula je tvrtku Manijak, a prema riječima Elle Dvornik riječ je o prvom europskom inkubatoru koji okuplja influencere i marketinškoj platformi za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima.

 

'Započeli smo vrlo entuzijastično na našem tržištu, ali ono je trenutačno premaleno i premalo je influencera. Radili smo neko vrijeme na tehnologiji koja je trebala ujedno postati i platforma, ali sve više se odmičemo s time prema van, s našim partnerima u Njemačkoj. Za našu ideju treba veliki tim ljudi, a jednostavno ga još nismo pronašli ovdje, tako da se nadam da će, ako sve prođe dobro, taj dio preuzeti netko tko ima mašineriju iza sebe', izjavila je za Glas Slavonije.

 

Postoje, kaže Ella, nešto što neće objaviti, primjerice svoje dijete dok se kupa u kadi.

 

'To su stvari koje se nikoga ne tiču, ja dijelim samo vesele i smiješne zgode iz svog života jer želim da ljudi znaju da sam ista kao i oni. I da isto imam i neurednu kuću i neoprano suđe i masnu kosu. Nemam vremena glumiti da sam savršena, nitko nije savršen', poručila je.

 

Dala je savjet onima koji žele postati influenceri i zarađivati na društvenim mrežama.

 

'Moraš biti zanimljiva, otvorena osoba bez dlake na jeziku. Moraš pričati s ljudima koji te prate i primijetiti zanimljive trenutke u kojima se i drugi mogu pronaći. Ja nisam tipičan influencer sa savršenim fotkama, pa ne znam pridonosi li to. Samo mogu reći iz svoje perspektive, a to je da se našališ na svoj račun što je više moguće', ističe. Doseg na Instagramu joj, otkrila je, bude između 200 i 500 tisuća ljudi.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio