FOTOGALERIJA: Održan spektakl kod Sane! Grude pomele konkurenciju!

Datum objave: 15.08.2019   Broj čitanja: 2429
Prezanimljivo je sinoć bilo na terenu Sportskog centra Volej, kod legendarnog Vernera Čuljka Sane koji je organizirao malonogmetni turnir u Sovićima.
FOTOGALERIJA: Održan spektakl kod Sane! Grude pomele konkurenciju!

 

A na teren su izišla djeca i pokazala kakvim sportskim talentom raspolažu.

 

U prvom finalu su se kod 2008. i 2009. godišta i mlađih sastale ekipe "Made2fit" iz Gruda koju je registrirao Fitnes centar istoimenog naziva, a protivnik im je bila Škola nogometa Klobuk. I jedna i druga ekipa sastavljena je od igrača koje vodi nekdašnji igrač Hajduka i nogometni majstor Jozo Ćutuk, danas trener u mlađim uzrastima HNK Grude i prvi čovjek Škole nogometa Klobuk, stoga je bilo i očekivati da nogometno znanje, ono koje mogu imati za svoje godine, imaju u malom prstu.

 

Made2fit je igrao odlično, a među najvažnijim karikama u lancu bio je Jakov Boban na golu "Made2fit" Grude koji je briljirao s nekoliko važnih intervencija, a što je pod budnim okom pratio Ivan Boban, njegov otac koji polako, ali sigurno stvara novu sportsku obitelj u Grudama.

 

Klobuk koji je pametnom igrom došao do finala imao je u jednom trenutku vodstvo od 1:2, međutim sjajni mladi Gruđani ipak su preokrenuli i na kraju slavili s ukupnih 5:2, te Made2fit-u donijeli turnirsko zlato.

 

Za grudski Made2fit su igrali Jakov Boban, Marin Čale koji je bio kapetan i zvijezda turnira, zatim Marin Alpeza, Marko Alpeza, Pero Kondža, Miljenko Božić, Ivano Pejić i Lovre Šimić.

 

Za Klobučane koji su uzeli srebrnu medalju igrali su Blago Bago, Luka Petrović, Slavko Dumančić, Ivan - Jakov Rašić, Marko Bašić, David Petrović, Lukas Jukić, Drago Antić, Antonio Galić, Marko Nikić i Ivan Iličić.

 

Nakon toga je uslijedilo finale između ekipa Grude i Kočerin. Ćutukove pulene rođene 2006. i 2007. godine koji sada prelaze u kategoriju više s klupe je vodio Matej Spajić, a posao je, kako sugerira konačni rezultat, odradio jako dobro. Završilo je 3:1 za male Gruđane, a Spajić, Matej, Bebe i Jaba koje je sjajno upošljavao s gola Petar Miloš odradili su školsku lekciju protivnicima, a da ne ispadne da nemaju srčanosti i u obrani dobili su i jedan crveni karton, jednako kao i kolege iz Kočerina čiji je jedan igrač također pocrvenio. Za Grude su igrali Petar Miloš, Antonio Ćorluka Bebe, Ivan Spajić, Matej Marić, Ferdo Ević, Mate Martinović, Jakov Markota Jaba, Lovre Miloš i Leo Dodik.

 

Nakon pobjede uslijedilo je veliko slavlje grudskih ekipa kao i trećeplasiranih Drinovaca 2008./2009. godište, te Sovića 2006./2007. godište.

 

Među pjesmama koje su se zapjevale na repertuaru se i grudske omladine našla bezvremenska himna: Ptico leti visoko, plavim nebom daleko, svetoj Kati reci ti da nas čuva zaštiti, svetu Katu molimo, plavu boju volimo! Uncuti, Uncuti, mi smo grudski sinovi...

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ja15.08.2019 23:09 sati
    milan je najlipši
  • Ja15.08.2019 17:54 sati
    Sve pohvale neka se djeca druže
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio