FOTO: I grudski doktor futsala donio kafiću grudske legende naslov prvaka!

Datum objave: 19.08.2019   Broj čitanja: 1010
Završen je 14. Malonogometni turnir Hercegovački Vinjani 2019. godine.
FOTO: I grudski doktor futsala donio kafiću grudske legende naslov prvaka!

 


U utakmici za 3. MJESTO snage su odmjerile ekipa PRIJATELJI i ekipa MP, a bolja je bila ekipa MP, koja je nakon neodlučenog rezultata (3:3), pobijedila izvođenjem kaznenih udaraca rezultatom 7:6.

 


Nakon utakmice za 3. MJESTO uslijedila je VINJANSKA ALKA u kojoj su od 13 prijavljenih parova, najprecizniji bili Vladimir Nenadić i Ivan Biško, dok su drugo mjesto zauzeli Toni Lončar i Marko Kukić.


Finalna utakmica na rasporedu je bila u 22:00h u kojoj su se sastale ekipa MESIHOVINA i ekipa caffe PAVO. Veliki broj gledatelja uživao je u odličnom malom nogometu, ali je na kraju bolja bila ekipa caffe PAVO, rezultatom 5:3.
Po završetku finalne utakmice uslijedila je svečana dodjela nagrada. Prvo je uručena nagrada za FAIR PLAY ekipu, a tu titulu je ponijela ekipa ZAGORJA , kojima je nagradu uručio u ime organizatora Tomislav Lončar. Nakon toga je nagrađen najbolji VODITELJ EKIPE koji ove godine dolazi iz ekipe TEPIH SERVIS DOMO, Ivan Šušnjar, a nagradu mu je uručio predsjednik Mjesne zajednice Vinjani, gospodin Vladimir Kraljević. Potom je proglašen i najbolji strijelac turnira, a on je nastupao za ekipu caffe PAVO, Blago Gašpar, kojemu je nagradu uručio župnik župe Vinjani, don Joko Blažević. Uslijedilo je proglašenje najboljeg VRATARA turnira, a on je čuvao vrata pobjedničke ekipe caffe PAVO, Adrijano Dujmović, kojem je nagradu uručio predsjednik Udruge gospodarstvenika Posušje, godposin Ivan Pavković Šišović. Proglašen je i najbolji igrač turnira, a on je igrao za ekipu MESIHOVINE, Mario Šimić, kojemu je nagradu uručio predsjednik Športskog saveza općine Posušje, gospodin Zvonimir Širić.

 

Trofej je u zrak digao najbolji grudski strijelac u povijesti Mario Mikulić Pavo, a za njegov kafić nastupao je i doktor malog nogometa Ante Ćorluka koji je još jednom potvrdio klasu.


Nagradu za 3. osvojeno mjesto uručio je direktor generalnog sponozora tvrtke Lončarplast. d.o.o., gospodin Ivan Lončar, ekipi MP.


Ekipa MESIHOVINE osvojila je 2. mjesto, a nagradu im je uručio predsjednik Općinskog vijeća općine Posušje, gospodin Ivan Lončar


I prvacima, pobjednicima, prijateljima, ekipi caffe PAVO za osvojeno 1. mjesto nagradu je uručio načelnik općine Posušje, gospodin Branko Bago.

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio