Ništa od vlasti! Komšić, Džaferović i Dodik se dogovorili da se ne dogovore i ne glasuju

Datum objave: 20.08.2019   Broj čitanja: 518
Članovi Predsjedništva BiH nelegitimni drugi Bošnjak Željko Komšić, srpski član Milorad Dodik i prvi Bošnjak na udici Bakira Izetbegovića Šefik Džaferović postigli su dogovor da otkažu dvije današnje sjednice na kojima se trebalo glasovati o Godišnjem nacionalnom programu (ANP) i mandataru Vijeća ministara BiH.
Ništa od vlasti! Komšić, Džaferović i Dodik se dogovorili da se ne dogovore i ne glasuju

 

Pošto Hrvati nemaju svog člana Predsjedništva BiH njih se nije pitalo, ali su se pobjednici izbora iz HNS-a predvođenih HDZ-om BiH izjasnili priopćenjem.

 

Poštujući izborni rezultat Općih izbora 2018. godine, te iskazanu volju svih stanovnika Bosne i Hercegovine, Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) poziva na hitnu implementaciju izbornih rezultata bez odlaganja. Svjedoci smo da ni današnji napori za dogovorom i poštivanjem sporazuma lidera nisu urodili plodom, te da je BiH i dalje u zastoju na putu napretka prema EU i NATO-u. Sva daljnja uvjetovanja političkih predstavnika moraju se hitno pretvoriti u uspostavljanje konstruktivnog dijaloga i međusobno uvažavanje u cilju razvoja političkog i društvenog dogovora na opću dobrobit naše domovine Bosne i Hercegovine - naveli su iz HDZ-a BiH.

 

Hrvati u ovom slučaju ne smiju upasti u ničiju klopku jer je jasno da se pored dva Bošnjaka i jednog Srbina njih ništa i ne pita, iako su oni jedini istinski predvodnici na europskom putu i tisućljetni narod na ovim ognjištima na kojima su im oduzeta brojna prava.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio