Od danas u prodaji ulaznice za koncert Marka Škugora u Mostaru

Datum objave: 20.08.2019   Broj čitanja: 567
U 2018. godini Marko je u izdanju Scardone predstavio i svoj drugi studijski album..
Od danas u prodaji ulaznice za koncert Marka Škugora u Mostaru

 

Ulaznice za prvi samostalni koncert šibenskog tenora Marka Škugora u Mostaru u prodaji su od danas, a kako smo ranije već najavili glazbeni spektakl će se održati u četvrtak, 26. rujna s početkom u 20:30 u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosači.

 

"Već od prve najave koncert je zaintrigirao mostarsku publiku, što nas jako raduje jer smatramo da je Marko pozitivni uzor mladima na glazbenoj sceni", priopćili su organizatori.

 

 

U 2018. godini Marko je u izdanju Scardone predstavio i svoj drugi studijski album 'Samo s tobom sam upoznao ljubav' nazvan prema njegovom velikom hitu kojeg je otpjevao s Oliverom Dragojevićem. Marka Škugora publika od milja zove šibenskim Joseom Carrerasom, što samo za sebe govori o njegovim glasovnim sposobnostima.

 

 

Markovi fanovi već znaju da njegov impresivan vokal oduševljava na svakom nastupu, a stajaće ovacije i pljesak koji ga prati tijekom cijele pjesme postali su dio njegovih izvedbi.

 

Ulaznice za koncert koji se dugo očekuje u Hercegovini, možete kupiti, svaki radni dan, od 10:00 do 13:00 i od 18:00 do 21:00 na blagajni Kosače. Informacije na broj 063/940-584.

 

Grude.com

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio