'Čudo od djeteta' anđeoskog glasa danas je prelijepa tinejdžerka

Datum objave: 24.08.2019   Broj čitanja: 906
Mia Negovetić u listopadu će proslaviti svoj 17. rođendan, a unatoč tinejdžerskoj dobi svojim glasom i karizmom osvojila je Hrvate, ali i svijet.
'Čudo od djeteta' anđeoskog glasa danas je prelijepa tinejdžerka

 

Ova tinejdžerica na glazbenoj je sceni već postigla uspjeh o kakvom mogu sanjati čak i iskusne zvijezde. Posljednji u poduljem nizu uspjeha ove simpatične i unatoč uspjehu skromne djevojke iz Rijeke je osvojen Šansonjer za aranžman na prestižnom šibenskom festivalu Večeri dalmatinske šansone, i to za pjesmu “Vrijeme” kojoj svestrana Mia potpisuje i tekst i glazbu.

 

Priznaje i sama, poseban je ugođaj nastupiti u Šibeniku, otkud njezina obitelj vuče korijene. Dapače, na istoj je pozornici lani odnijela čak tri Šansonjera svojom debitantskom pjesmom "Vrijeme je".

 

S nestrpljenjem se iščekuje i njezin prvi album, no Mia ne žuri. Kako kaže, važe, slaže, promišlja i kad bude pravi trenutak, ući će u studio.

 

- Iskreno, ni sama ne znam u kojem bi smjeru išao moj album, ali svakako bi bilo mojih autorskih pjesama. Bilo bi fora možda napraviti hrvatsku i englesku verziju. No, prije ili kasnije izaći će cijeli album. Stalno nešto pišem, stavljam u ladicu i možda nešto nastane od toga - najavljuje.

 

Vrlo rano je postigla velik uspjeh. Bilo joj je tek 13 godina kad je u Americi nastupila u showu “Little Big Shots” u koji ju je pozvala slavna Ellen DeGeneres, a nakon što je izvela Beyonceinu pjesmu “Listen” američka javnost se složila da u krhkoj djevojčici glazbena diva Beyonce ima opaku konkurenciju.

 

S 12 je pobijedila u talent showu “Zvjezdice” i pjevala hrvatsku himnu na svečanom mimohodu u povodu Dana pobjede, najmlađa je izvođačica u povijesti koja je imala samostalni koncert u Lisinskom, u rasprodanoj velikoj dvorani, gdje je kasnije nastupila i u mjuziklu Magical Musical, a sve to tek je dio slagalice njezinih ostvarenja. Pritom, slava joj nikad nije bila teret.

 

Mia je, bez sumnje, stvorena da bude zvijezda, a njezine ambicije su vrlo realne.

 

- Kad su moji planovi i ambicije u pitanju, opet sve vodi glazbi. Voljela bih jednom završiti neki fakultet usmjeren na glazbu ili glumu i takvu vrstu umjetnosti. To me najviše usrećuje i nema te stvari koja mi više znači - kaže Mia, a našu ideju da možda osvoji Oscara za glazbu u filmu prihvaća s oduševljenjem.

 

Grude.com/Jutarnji.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio