Neum gradi novu zgradu Općine, vaterpolo igralište, kanalizaciju..

Datum objave: 25.08.2019   Broj čitanja: 222
Načelnik Neuma dr. Živko Matuško govoreći povodom Dana općine najavio je izgradnju nove zgrade Općine što će biti jedan od većih projekata.
Neum gradi novu zgradu Općine, vaterpolo igralište, kanalizaciju..

 

Načelnik Neuma dr. Živko Matuško govoreći povodom Dana općine najavio je jedan od većih projekata s kojim se uskoro kreće u realizaciju, a to je izgradnja nove zgrade Općine.

 

''Urađeno je idejno rješenje i zaključen ugovor o izradi glavnog projekta, kao i ugovor o geotehničkom istraživanju. Nadamo se da će projektna dokumentacija uskoro biti gotova i da ćemo do kraja sljedećeg mjeseca imati i građevinsku dozvolu, čime ćemo stvoriti preduvjete za početak radova na novoj zgradi Općine'',, istaknuo je načelnik.

 

Nadalje, u svom govoru, između ostalog, naveo je da je zaključen ugovor za radove na izgradnji veterpolo igrališta Neum i pratećih objekata na lokaciji ''Pijaca'', te da se ulazi i u novu fazu radova uređenja Spomen obilježja u Neumu.

 

U tijeku je izgradnja vodovodne mreže za gospodarsku zonu Dubrava. Realiziran je projekt rekonstrukcije dijela tlačnog cjevovoda Kozarica – Hutovo u duljini 6440 metara. U tijeku je i izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže u Primorskoj i Zagrebačkoj ulici, te spoj glavnog kolektora s kolektorom iz HR. ''Sve su to samo neki od brojnih projekata koji ukazuju da se u općini Neum konstantno radi na poboljšanju'', zaključio je Matuško svoj izvještaj.

 

Grude.com/Bljesak.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio