FOTO/VIDEO: Grude okupirale legende! Počeo s radom rukometni kamp! Na pressici govorili Saračević, Adžić, Zubac, Popović, Trlin...

Datum objave: 27.08.2019   Broj čitanja: 1442
Drugi Festival rukometa u Grudama ponovno je okupio neka od najjačih imena u svijetu rukometa. Tako je danas poslijepodne u prostorijama HŽRK Grude održana press konferencija na kojoj su sudjelovali predsjednik HŽRK-a Grude Zoran Trlin kao domaćin, sportska direktorica HŽRK Grude Zlata Zubac, a onda dragi gosti.
FOTO/VIDEO: Grude okupirale legende! Počeo s radom rukometni kamp! Na pressici govorili Saračević, Adžić, Zubac, Popović, Trlin...

 

Među njima svojevremeno, najbolji rukometni trener svijeta Dragan Adžić, trener Podravke, olimpijski prvak i legendarni rukometaš, jedna od najboljih rukometašica svih vremena danas pomoćna trenerica crnogorske Budućnosti Bojana Popović.

 

U uvodu, predsjednik Trlin pozdravio je sve drage goste i zaželio im dobrodošlicu u Grude. Nakon njega riječ je uzela sportska direktorica Zubac. - Dobrodošli u Grude, velika nam je čast i zadovoljstvo da ovih nekoliko dana zajedno igramo, družimo se i razmjenjujemo iskustva. Želim vam se zahvaliti jer svojom nazočnošću pravite najznačajniji događaj po pitanju ženskog rukometa u BiH, a nažalost, svi znamo da je rukomet ovdje na marginama. I sigurno je vaša podrška nama dodatni motiv da puno više i jače radimo - kazala je Zubac.

 

Dragan Adžić istaknuo je zadovoljstvo jer je drugu godinu zaredom u Grudama. - Mi ovdje osjećamo to gostoprimstvo i jednu sjajnu energiju HŽRK Grude kao domaćina. Ovdje se sretnem i s prijateljima iz Koprivnice i drago mi je da svi imamo zajednički interes, a to je poboljšanje rukometa na ovim prostorima. Očekujem još više publike ovdje, a od svih nas angažman da dadnemo još veći doprinos razvoju rukometa.

 

Zlatko Saračević pohvalio je Grude jer se ova rukometna priča nastavlja. - Prošle godine nam je bilo jako lijepo i korisno. To smo iskoristili za jedan dobar rad i zadovoljstvo je biti ovdje opet, trenirati i raditi. Ovo nije samo promocija ženskog rukometa u BiH nego rukometa općenito - rekao je legendarni rukometni djelatnik.

 

Bojana Popović je istaknula da je jedna odlična organizacija događaja u Grudama, opet rukometašice Budućnoti dovela ovdje. - Mi ostavljamo jedan naš kvalitetan rad i uspješno idemo prema početku Lige prvaka. Zajedničke treninge želimo podići na još višu razinu. Nadam se da će publika uživati i da ćemo svi dati još jedan jači angažman za razvoj sporta na ovim prostorima - zaključila je Popović.

 

U videu portala Grude.com pogledajte o kojim se još temama govorilo.

 

Također, zabilježili smo i početak rada rukometnog kampa na ovogodišnjem Festivalu rukometa u Grudama.

 Kako je bilo na press konferenciji pogledajte u video zapisu:

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio