Britanski premijer i kraljica na Dan Herceg Bosne napravili nevjerojatnu stvar

Datum objave: 28.08.2019   Broj čitanja: 808
Prijatelji hrvatskog naroda u BiH premijer Boris Johnson i kraljica Elizabeta II obilježili su dan Hrvatske Republike Herceg Bosne na sebi svojstven način.
Britanski premijer i kraljica na Dan Herceg Bosne napravili nevjerojatnu stvar

 

Tako je britanska kraljica odobrila suspenziju parlamenta, kako je to i zatražio britanski premijer pošto mu je taj potez trebao za njegovu viziju izlaska iz Europske unije, odnosno provedbe Brexit. Parlament će biti suspendiran od 9. rujna do 14. listopada.

 

Tada bi se trebao održati kraljičin govor oko Brexita, a rok za Brexit je, podsjetimo, 31. listopada.

 

Boris Johnson jedan je od međunarodnih protivnika kršenja Ustava u Bosni i Hercegovini, a upravo se to čini neiplementacijom presude Ustavnog suda BiH koja je donesena prema zahtjevu Bože Ljubića. Ustavni sud tom odlukom je podsjetio da se prema općem načelu demokracije pravo na demokratsko odlučivanje ostvaruje legitimnim političkim predstavljanjem koje mora biti utemeljeno na demokratskom izboru onih koje predstavlja i čije interese zastupa.

 

Nažalost, presuda nikad nije provedena, a Hrvati se i dalje bore za svoju jednakopravnost i trpe uvrede od nelegitimnog, drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

 

Hrvatski narod u BiH jasno je opredijeljen za ulazak u Europsku uniju i NATO kako bi ovu kalvariju zajedničkog života s onima koji im ne žele dobro podijelio s prijateljima iz Europe i svijeta.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio