FOTO: Grude nadigrale Vinjane! Mario Mikulić Pavo predvodio svoj klub do pobjede

Datum objave: 29.08.2019   Broj čitanja: 1848
Na stadionu Elić Luka zapuhali su neki novi vjetrovi. Sinoć, čak u večernjim satima mnoštvo rekreativaca i šetača nalazilo se kod stadiona.
FOTO: Grude nadigrale Vinjane! Mario Mikulić Pavo predvodio svoj klub do pobjede

 

Rad na pomoćnom igralištu pomalo se privodi kraju tako da Elić Luka konačno počinje sličiti na jedan sportski kompleks gdje će se s užitkom navraćati, a upravo su gore spomenuti rekreativci i šetači potvrda da se u tom smjeru već krenulo.

 

U poslijepodnevnim satima igrana je i prijateljska utakmica između HNK Grude i Vinjana. Iako se očekivao bolji otpor protivnika, Grude su igrale odlično u kombiniranom sastavu, a predvodio ih je trenutno najpopularniji sportaš u zapadnoj Hercegovini, legenda kluba, Mario Mikulić Pavo. Upravo se on upisao u strijelce jednog pogotka. Zabio je i Ante Miloš Pilja koji se specijalizirao za atraktivne pogotke jer je i ovaj posljednji kao i onaj u prvenstvu ranije bio fantastičan. Također, strijelac je bio i Gabrijel Šimić.

 

Pobjeda bi trebala poslužiti kao dobar motiv za iduće prvenstvene utakmice koje su pred igračima trenera Marija Knezovića.

Pogledajte fotografije.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio