Čović otišao do Plenkovića! Iako se Hrvati najviše oko nje trude, BiH će teško opstati

Datum objave: 30.08.2019   Broj čitanja: 532
Hrvatski narod u BiH s nevjericom prati način na koji Bošnjaci i Srbi pokušavaju rasturiti državu. Dok Srbi to otvoreno žele, Bošnjaci kao i uvijek u povijesti sve rade u rukavicama.
Čović otišao do Plenkovića! Iako se Hrvati najviše oko nje trude, BiH će teško opstati

 

Tako su na izborima u tri navrata izabrali Željka Komšića za svog drugog člana Predsjedništva BiH. On je pijun Bakira Izetbegovića izabran kako bi Bošnjaci proširili svoj teritorij u BiH i stvorili "islamsku državu u srcu Europe".

 

Međutim, zasad im to ne uspjeva, a jedan od razloga je i činjenica što uz Hrvate u BiH stoji i Hrvatska. Za razliku od vremena kada je velikoizdajnik Stipe Mesić upravljao državom, aktualna hrvatska politika itekako zagovara jednakopravnost bh. Hrvata.

 

Danas je prvi čovjek bosanskohercegovačkih Dragan Čović bio u Zagrebu kod Andreja Plenkovića, premijera Hrvatske. - Predstavnici hrvatskog naroda u BiH su na tom putu istinski predvodnici, što su dosljednim poštivanjem ovih vanjskopolitičkih ciljeva domovine Bosne i Hercegovine na primjerima i pokazali - rečeno je na sastanku. Međutim, i jedan i drugi svjesni su da će ova država teško opstati s obzirom da su Hrvati ostali jedini narod dosljedan i Europskoj uniji i NATO-u.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio