Justin Bieber: Zahvaljujući vjeri postao sam bolji čovjek

Datum objave: 03.09.2019   Broj čitanja: 454
Justin Bieber na svom je Instagramu objavio stravičnu ispovijest o svom životu. Mladi pjevač i jedna od najvećih teen zvijezda svih vremena otvoreno je priznao da je do svoje 19. godine imao problema s teškim drogama, kao i da su mu suicidalne misli u jednom periodu života bile svakodnevica.
Justin Bieber: Zahvaljujući vjeri postao sam bolji čovjek

 

Justin kaže da mu se kao 13-godišnjaku život okrenuo naopačke kada je od nepoznatog dječaka postao globalna senzacija koju su milijuni ljudi obožavali i mrzili. Potpuno je, kaže, izgubio kompas jer je prije svoje punoljetnosti imao milijune i sve što je poželio mogao je dobiti odmah. Teško se nosio s usponima i padovima, kaže, a prije svoje 19. godine bio je ovisan o drogama.

 

"Užasno je težak pritisak za dječji mozak prolaziti kroz takve stvari. Ja do 18. godine uopće nisam imao sposobnosti za stvarni život u stvarnom svijetu. Tome je kumovala i činjenica da sam došao iz nestabilne obitelji", kaže pjevač i dodaje da je sve svoje najgore odluke donio do 20. godine.

 

Priznaje da je u jednom periodu bio užasan prema ženama, zlostavljao ih i bio bijesan. Distancirao se, kaže, od svih koji su ga voljeli. Danas je zahvaljujući vjeri, kaže, bolji čovjek i imao je blagoslov da u život dobije ljude koji ga istinski vole.

 

Bieber kaže da mu je brak s Hailey Baldwin pomogao da bude dobar čovjek jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što krasi dobre ljude.

"Isus vas voli", poručio je pjevač na kraju.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio