Podrška policiji! Prava istina o remećenju reda u Mostaru

Datum objave: 04.09.2019   Broj čitanja: 1184
Nakon što je objavljen kratki video koji baca ljagu na policajce u Mostaru jer su, navodno, koristili prekomjernu silu, ovog puta pojavio se kompletan video u kojem se jasno vidi da su policajci samo provodili zakon i to protiv skupine koja je u 4 sata ujutro, u više navrata, remetila javni red i mir.
Podrška policiji! Prava istina o remećenju reda u Mostaru

 

Snimku je objavila "Policijska akademija BiH", a njihov tekst i video prenosimo u cijelosti: Ovo je puni snimak "nekulturnih policajaca" , a ne ona medijska laz koja kruzi sad po svim portalima. Samo sirite lazi i negativnost u nasem drustvu. Zna se kako se gradjani moraju ponasati u 04:00 h. Ova grupa policajaca je uspostavljala javni red i mir. Drugi gradjani spavaju, a jedni galame ispred lokala i bahato se ponasaju. Policajci su u prva dva do tri navrata pokusali fino da uspostave javni red i mir , ali kao sto vidite nije uspjelo.


Molimo sve kolege i gradjane da podijele ovaj video

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 05.09.2019 15:02 sati
    A di su naši u neka doba noći dok glazba ne da mira nikomu, a pijana dica bauljaju i urliču po ulicama. Na Grude mislim. Samo dođite petkom novinari i uvjerite se u te strahote, što čine jadnomu svitu.
  • mate04.09.2019 11:51 sati
    policija nije nikog udarala policija je postupila normalno nikakvog nasilja nije bilo
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio