Marijana Mikulić proživljava teške dane... predaha za mame nema

Datum objave: 06.09.2019   Broj čitanja: 4127
Marijana Mikulić na Instagramu je otkrila da trenutno prolazi kroz teško razdoblje te dobila brojne poruke podrške, javlja Index.hr.
Marijana Mikulić proživljava teške dane... predaha za mame nema

 

Glumica i majka trojice sinova, desetogodišnjeg Ivana, petogodišnjeg Andrije i desetomjesečnog Jakova, na Instagramu je objavila svoju crno-bijelu fotografiju iz Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.

 

"Ima i takvih dana… Dvanaesti dan bolesne djece, temperature, dječje bolnice, vađenja krvi, moje alergije koja divlja dok ja dojim pa ne uzimam agresivnije antihistaminike, nespavanje, svadba šogorice, na koju ne znam hoćemo uopće na kraju moći otići jer nikako da svi ozdrave…

 

Ustati ili odustati, a odustajanja nema, bolovanja za mame nema, zamjene nema, predaha nema… Hodam bolničkim hodnikom i samo zahvaljujem nebesima da imamo i bolnice, i liječnike, i gdje liječiti djecu, i što im dati da im bude bolje…

I na kraju krajeva, da su mi djeca ipak bolesna par dana i znam da će biti bolje. Ali oči peku, kapci padaju, noge već popuštaju, i ne mogu a da ne poželim nasloniti se i zatvoriti oči, samo malo mira i malo sna", napisala je.

 

Pratitelji i fanovi glumice koja je nedavno pažnju privukla ulogom Dunje Gotovine u "Generalu", ohrabrili su je i poručili joj da ustraje. "Milena moja, znam da ti nije lako, izdrži, sve će proći! Grlim te!", "proći će i to...mame mogu sve izdržati", "Draga Mare, šaljem ti podršku i ljubav. Sve smo to prošle i još uvijek prolazimo…", pisali su joj.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio