GRUDE: S početkom nastave i akcija ''Djeca sigurna u prometu''

Datum objave: 07.09.2019   Broj čitanja: 293
Akcija će se provoditi od 9. rujna do 4. listopada.
GRUDE: S početkom nastave i akcija ''Djeca sigurna u prometu''

 

Uprava policije MUP-a ŽZH, u suradnji sa AK Maranello provodit će Županijsku prometno-preventivnu akciju pojačane kontrole prometa pod nazivom “Djeca sigurna u prometu”.

 

Ova akcija provodit će se povodom početka nove školske godine u ŽZH, kako bi se podiglo stanje sigurnosti prometa na višu razinu na prometnicama u blizini škola, štiteći najmlađu populaciju u prometu.

 

Akcija će se provoditi od 9. rujna do 4. listopada.

 

Cilj ove akcije je edukacija školaraca, ali i vozača da se odgovorno ponašaju prema pješacima koji prelaze pješačke prijelaz, a posebno u blizini škola.

 

Također, ova hvalevrijedna akcija jako je bitna za edukaciju djece kako bi znali kako se treba ponašati u prometu pošto većina njih od kuće do škole ide prometnicama koje su jako frekventne.

 

Grude.com/HMS

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Jghkff08.09.2019 10:29 sati
    Lako za to, oslobodite nogostupe da dica mogu prolazit u skoku i iz skole isprid adiko banke i elektra se ne moze proć, jedan policajac treba biti cili dan dezurni na ulicama zbog toga
  • tuta forca07.09.2019 12:58 sati
    šta sam ja doživio na cesti, vozi se 30 na sat, tad se najviše nesreća događa, spore vozače treba isto kažnjavat
  • Ja07.09.2019 12:57 sati
    E dasta vec hvale vrijedna akcija samo da ove mamlaze velike naucite prije kako se ponasa u prometu,jer oni izgleda neznaju sto znaci pjesacki ili prometni znak kad ,kad dodu do pjesackog daju gas jos vise to sam dozivio sam u grudama,ponasanje na cesti 0 u ciloj hercegovini,TEXSAS bez Šerifa.policija nesmi nikom nista ,JADNO
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio