GRAHOVO: Izgorio kamion iz Čapljine, DVD iz Grahova bio nedostupan

Datum objave: 09.09.2019   Broj čitanja: 2088
U ponedjeljak u 3:15 sati Policijskoj postaji Bosansko Grahovo prijavljen je požar na teretnom vozilu na cesti između Livna i Bosanskog Grahova.
GRAHOVO: Izgorio kamion iz Čapljine, DVD iz Grahova bio nedostupan

 

Požar na vozilu dojavio je vozač kamiona (1987.) koji je s područja Čapljine i rekao je da je došlo do samozapaljenja kamiona, naveo je za Bljesak.info glasnogovornik Uprave policije MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) Ivica Vrdoljak.

 

Službenici policije koji su krenuli na mjesto događaja, sa sobom su imali protupožarni aparat, međutim do njihovog dolaska, vatra je u cijelosti zahvatila kamion, te su pred vatrom bili nemoćni. Iz Policijske postaje Bosansko Grahovo pokušali su stupiti u kontakt sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom iz tog mjesta, međutim na njihove pozive nitko nije odgovarao.

 

Kako je navedeno iz MUP-a HBŽ, vozač je u trenutku izbijanja požara uspio skloniti vozilo izvan ceste kako ne bi ometao promet, a vozač je na svu sreću uspio proći neozlijeđen.

 

Šleper Man je u potpunosti izgorio i bio je u vlasništvu firme s područja Čapljine. Očevid su na mjestu događaja uradili službenici PP Bosansko Grahovo.

 

FOTO: BHTruck

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio