Švicarska Konfederacija stipendira hrvatske studente na tri razine studija

Datum objave: 11.09.2019   Broj čitanja: 259
Stipendije će se dodjeljivati u konkurenciji s kandidatima iz drugih zemalja EU-a i to na diplomskoj, poslijediplomskoj te postdoktorskoj razini studija.
Švicarska Konfederacija stipendira hrvatske studente na tri razine studija

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji su s Veleposlanstvom Švicarske Konfederacije u RH objavili natječaj za jednogodišnje stipendije Švicarske Konfederacije za hrvatske državljane.

 

Stipendiranje će se odvijati u akademskoj godini 2020./2021. Zainteresirani se kandidati mogu do 15. studenoga prijaviti za jednogodišnju švicarsku stipendiju, bilo da su na diplomskoj, poslijediplomskoj ili postdoktorskoj razini studija.

 

Stipendije će se dodjeljivati u konkurenciji s kandidatima iz drugih zemalja EU-a i to na diplomskoj, poslijediplomskoj te postdoktorskoj razini studija. Razdijeljene su u četiri kategorije.

 

Zainteresirani se kandidati mogu prijaviti do 15. studenoga 2019. godine, a uz potrebne prijavne obrasce, prijavi je potrebno priložiti i otisnut i ispunjen online obrazac koji se nalazi na web-stranici Agencije za mobilnost i programe EU. Natječajnu dokumentaciju (prijavni obrasci) potrebno je zatražiti od Veleposlanstva Švicarske Konfederacije. Ona može biti ispunjena na engleskom, talijanskom, francuskom ili njemačkom jeziku.

 

Više informacija o prijavi i potrebnoj dokumentaciji nalazi se na poveznici.

 

studenti.hr

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio