Grude: Zdravko Mamić traži zemljište za kuću, uz granicu

Datum objave: 11.09.2019   Broj čitanja: 3993
Ovih dana mediji se bave temom gdje se nalazi najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa jer je, navodno, odselio iz hotela Regina u Međugorju.
Grude: Zdravko Mamić traži zemljište za kuću, uz granicu

 

Mediji neskloni Mamiću iskoristili su svoju maštu pa napisali da je navodno vlasnik Regine nezadovoljan tretmanom svog sina u Dinamu pa je zbog toga odlučio liferovati Mamića. - Naravno da vijest nije provjerena, međutim plasirana je u više medija i ona je našla put do svoje publike - kazao nam je izvor blizak mediju u RH koji je objavio ovu informaciju. Isti medij godinama ratuje protiv Zdravka Mamića jer je svojevremeno izvrijeđao njihovog glavnog urednika u jednoj emisiji otvorenog tipa.

 

S obzirom da je na adresu portala Grude.com nakon plasmana gornje informacije stiglo više upita o tome gdje je Mamić jer smo ga mi, kako su napisali pojedini u upitu "pratili na povijesnoj pomirbi s Vahom Halilhodžićem u Grudama i na prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu s Nigerijom kad je Hrvatska postala viceprvak svijeta" (ne vjeruju da je se sve posložilo tako što je čovjek bio u Grudama, a mi dobili fotografije i informacije), a kako nam se ne da odgovarati pošto nam je sedam novinara na godišnjem (najlakše im dati odmor u rujnu, manje će bacat selfije s mora i sjedat na muke nama koji ga ne koristimo) onda im ovako šaljemo odgovor: Zdravko Mamić traži zemljište za kuću u Grudama, uz granicu kako bi mogao povremeno prijeći u pograničnom području i otić pogledat utakmicu. Drugi odgovor u ovom trenutku ne možemo izmislit.

 

Čuj gdje je Mamić... ne znamo gdje smo mi...

 

Na kraju krajeva, u ovoj državi je slobodan i može bit gdje hoće.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • banina18.09.2019 11:52 sati
    Ima kuća gotova 250 m od Hr granice.. Ako ke gospodin zainteresiran mogu malo pomoći.
  • ...12.09.2019 07:46 sati
    Nek se javi imam ja udaljeno od vinjana donjih 7 km, oaza za zivit izmaknuto od glavne ceste. Ni cjena nije nista skupo.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio