Udruga Epsilon organizira besplatan tečaj programiranja

Datum objave: 17.09.2019   Broj čitanja: 276
Udruga Epsilon organizira tečaj programiranja za sve one koji se žele upoznati s osnovnim konceptima programiranja i računarstva općenito.
Udruga Epsilon organizira besplatan tečaj programiranja

 

Cilj projekta je upoznati zainteresirane pojedince s osnovama programiranja u programskom jeziku C, približiti im računarstvo na praktičan i zanimljiv način te ih potaknuti na bavljenje ovom zanimljivom i korisnom strukom.

 

Polaznici će se kroz nekoliko dana predavanja i samostalnog učenja izrade programa susresti sa potpuno drugačijim načinom korištenja računala, gdje će usvojiti osnovne koncepte programiranja te izraditi i određene programerske zadatke.

 

 

Uz predavače, cijelo vrijeme će u blizini biti prisutni i drugi članovi Tima za informacijske tehnologije udruge Epsilon koji će pomagati u korištenju softverskog alata, pri pojedinačnom objašnjavanju i sa svim problemima s kojima se polaznici susretnu.

 

Predavanja i vježbe će biti održane od 19. do 23. rujna u učionicama srednje škole u večernjim satima, a prijaviti se možete putem Epsilonova obrasca https://tinyurl.com/y66yfwpg ili na brojeve mobitela +387 63 510 758/+385 92 332 9652.

 

Tečaj programiranja je potpuno besplatan, a broj polaznika je ograničen.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio