POSUŠJE: Udruga Epsilon organizira sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Datum objave: 25.09.2019   Broj čitanja: 230
Udruga Epsilon i ove godine za maturante Zapadnohercegovačke županije organizira Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
POSUŠJE: Udruga Epsilon organizira sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

 

Poznajući koliko se maturanti, budući studenti, muče s raznoraznim pitanjima oko odabira fakulteta, studentskog doma, državne mature i slično, mladi iz Udruge Epsilon su odlučili nastaviti s organiziranjem već tradicionalnog Sajma fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 

Sajam će se održati u petak, 27. rujna i sastojat će se od dva dijela: - prvi dio je prezentacijski i počinje u 11 sati, gdje će u kinodvorani Posušje - dvoje studenata održati zanimljivo i poučno predavanje sa zabavnim i informativnim sadržajem o životu prosječnog zagrebačkog studenta - drugi dio predstavlja sam sajam, gdje će u sportskoj dvorani u Posušju biti štandovi sa svim fakultetima, uključujući i one koji ne pripadaju Sveučilištu u Zagrebu.

 

Maturanti će tu moći predstavnike fakulteta pitati sve što ih zanima, a oni će se potruditi dati im najbolje odgovore i savjete iz osobnih iskustava.

 

Iz Udruge Epsilon pozivaju sve maturante Zapadnohercegovačke županije da 27. rujna dođu na sajam i pomognu sebi u odabiru životne odluke.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio