Do Puteševice prati trag crljenice

Datum objave: 01.10.2019   Broj čitanja: 1112
Čitatelj portala Grude.com poslao je na našu adresu fotografije ceste prema Puteševici.
Do Puteševice prati trag crljenice

 

Ističe da se do ovog naseljenog mjesta u općini Grude, na 420 metara nadmorske visine, može doći ako se prati trag crljenice.

 

S obzirom da se asfaltiranje lokalnih putova u mjesnim zajednicama općine Grude vrši uz sudjelovanje mještana i lokalne vlasti moguće je da se i u ovom slučaju problem na ovakav način sanira.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Tadija02.10.2019 14:27 sati
  Zasto se vi ljutite gospodine iz CENTRA GRUDA?Zasto bi ih zalili?Nemorate.Zasto ljude nazivate krpeljima?Vidim niste sami tog misljenja tu je i pismeni gospodin @lupi petama
 • Vrlosin 02.10.2019 10:58 sati
  Selo nece bogami ic na bolje dok mali m*** mali ne bude presjednik ... a s**** c******** tajnik onda se mozemo necemu nadat
 • lupi petama01.10.2019 23:11 sati
  @ovaj nepotpisani Još bi dobro bilo da su tebi platili školovanje, bar osnove hrvatskog jezika. Nikakav asfalt i to sve nije selu dodijeljeno, već naprotiv, uskraćeno. I oni su kao i ti ljudi koji plaćaju porez. A ta općina je postavila i uredila Grude. Sela nije. Tako da si ti veći krpelj od njih. I hajde, nabroji što je to SVE OMOGUĆIO! @Anonimno Ne lupaj!
 • 01.10.2019 20:32 sati
  SVE IM JE HDZ OMOGUĆIO, SVE IM JE BESPLATNO DATO I TA CESTA I SAD SE JOŠ ŽALE. SVAKA MJESNA ZAJEDNICA PLATI POLA ASFALTA OVA MAFIJA NIJE PLATILA NIŠTA I SAD IH JA TREBAM ŽALIT KOJI SAM U CENTRU GRUDA PLATIO ASFALT KROZ SVOJU ULICU. OTPEPAJTE VIŠE KRPELJI ŠTO STE NAUČILI ŽIVIT NA RAČUN OPĆINE!
 • Anonimno 01.10.2019 20:29 sati
  Zahvaljujući priloženim slikama i tekstu, za ovakvu situaciju možemo zahvaliti našem dragom kapetanu D***** Č*****, najvećem lopovu u državi, te njegovom sljedbeniku L**** G******, također najvećem lopovu te lokalnim šerifima Mjesne zajednice Puteševica-Jabuka koji sami sebe biraju za predsjednike Mjesne zajednice, braći Z***** i I**** V******, koji vladaju i uništavaju selo Puteševica punih 20 godina. Ničija vatra nije sijala do zore, pa tako neće ni njihova!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio