Pripremali se za svadbu: 'Otišao si mi prerano, volim te anđele'

Datum objave: 02.10.2019   Broj čitanja: 439
Prije samo dva dana smo imali vježbe za naš prvi ples na svadbi. Otišao si mi prerano. Volim te anđele moj jedini, dirljivom objavom oprostila se od svoje ljubavi Vesna Dragija, djevojka Hrvoja Mikešine (22), tragično poginulog u nedjelju u prometnoj nesreći kraj Vrbovca.
Pripremali se za svadbu: 'Otišao si mi prerano, volim te anđele'

 

Kobne večeri Hrvoje je bio s prijateljima Matijom S. (25) i Martinom K. (31). Golf zagrebačkih registracija vozio je Matija, Hrvoje je bio suvozač, a Martin je sjedio na zadnjem sjedalu. Vozili su iz smjera Dubrave u smjeru Kloštra Ivanićkog.

 

U mjestu Zvekovac kod kućnog broja 23 Matija je zbog neprilagođene brzine na izlasku iz preglednog zavoja izgubio nadzor nad vozilom.

 

Sletio je s kolnika u odvodni kanal i na betonsko-metalnu dvorišnu ogradu, a potom i na betonski most kolnog ulaza u dvorište.

 

Nesretni Hrvoje i Martin preminuli su na mjestu nesreće, a Matiju je Hitna prevezla u KB Dubrava u Zagrebu, gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđen.

 

- Hrvoje, Hrvoje, dozivala ga je majka. Od njenoga glasa krv mi se sledila u žilama - rekla je žena nasuprot čije su kuće stradali mladići.

 

Sva tri mladića su s područja Dubrave kraj Vrbovca te su se znali družiti.

 

Njihova prerana smrt cijelu je općinu zavila u crno. Oni koji su ih dobro poznavali neutješni su.

 

24sata.hr

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio