Kristina Mandarina se vraća, ovaj vikend druži se s obožavateljima, evo i gdje

Datum objave: 08.10.2019   Broj čitanja: 1011
Kristina Penava pozvala je obožavatelje da joj se ovog vikenda pridruže ispred jednog trgovačkog centra na Jankomiru...
Kristina Mandarina se vraća, ovaj vikend druži se s obožavateljima, evo i gdje

 

Prodavačica mandarina Kristina Penava zadnjih nekoliko dana uživa veliku popularnost, pa se na neko vrijeme povukla u Beograd, a njezini kupci nisu skrivali koliko su razočarani što 20-godišnje Kristine nema na štandu na kojem je prodavala mandarine.

 

Kristina je na štandu dala otkaz i nekoliko dana uživala u noćnom životu Beograda, a sada je za svim vjernim obožavateljima najavila kako se vraća u Zagreb.

 

Obavijestila je obožavatelje kako će se s njima družiti ovog vikenda ispred trgovačkog centra na Jankomiru.

 

Poručila je svojim dragim 'mandarinoljupcima' kako je u suradnji s trgovačkim centrom i jednom tvrtkom koja se bavi distribucijom neretvanskih mandarina organizirala event koji počinje u subotu 11. listopada u 9 sati.

 

- Pozivam vas da u dođete po vašu tjednu dozu vitamina c i na zajedničko druženje i slikanje. Očekujem vas u što većem broju - napisala je Kristina. Gotovo preko noći Kristina je postala zvijezda i na Instagramu joj je broj pratitelja u par dana porastao za više od 35 tisuća.

 

Prije odlaska u Beograd promijenila je i frizuru i kosu je isplela u duge pletenice, a na Instagramu je otkrila kako je u Beogradu otišla u društvu misterioznog muškarca za kojeg se nagađa da joj je dečko jer je obožavateljima priznala da je zaljubljena.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio