Gruđanin je tada bio u domu Toše Proeskog! Makedonija, Hrvatska, BiH... su plakale

Datum objave: 16.10.2019   Broj čitanja: 913
Tog tužnog listopadnog jutra prije 12 godina glavna vijest u svim regionalnim medijima bila je da je Toše Proeski poginuo u stravičnoj automobilskoj nesreći u blizini Nove Gradiške. Makedonski pjevač imao je 26 godina kad je sudar s tegljačem naprasno prekinuo dotad sjajnu karijeru.
Gruđanin je tada bio u domu Toše Proeskog! Makedonija, Hrvatska, BiH... su plakale

 

Toše je preminuo na mjestu...

 

Hrvatska je te godine u kvalifikacijskoj utakmici gostovala protiv Makedonije u Skoplju, a neutješnu obitelj Toše Proeskog posjetili su Zorislav Srebrić, Gruđanin Jerko Leko koji je za igračke karijere postao legenda Dinama i hrvatski reprezentativac, Danijel Pranjić i Toni Cetinski. Zajedno su otišli i na grob Toše Proeskog, a u društvu s njima bio je i Davor Lugarić iz 24 sata.

 

U kući u središtu Kruševa dočekala ih je sestra Dora s obitelji. Tužan, velikom boli ispunjen razgovor odjednom su prekinuli jecaji majke Domenike i oca Nikole. Suze su tekle, plač nije prestajao. Jedva su dolazili do riječi.

 

- Jedina nam je nada to što si bio i ostao dokaz da anđeli u ljudskom obliku postoje i ostaju uvijek tu kraj nas - rekao je Cetinski.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio