Maxi Lopez: Icardiju sam sve oprostio!

Datum objave: 16.10.2019   Broj čitanja: 474
Oprostio sam Icardiju i više nemam problema s njim. Cilj mi je da mi djeca budu sretna i to je sve. Sve ostalo je prošlost i okrenuo sam novu stranicu u životu, poručio je igrač Crotonea Maxi Lopez i tako stao na kraj skoro šestogodinjem ratu s Maurom Icardijem i bivšom suprugom Wandom.(32).
Maxi Lopez: Icardiju sam sve oprostio!

 

 

Podsjetimo, Maxi Lopez i Wanda Nara bili su u braku od 2008. do 2013. te su za to vrijeme dobili troje djece. Sve je bilo idilično, a onda se u igru umiješao tadašnji najbolji prijatelj Lopeza, Mauro Icardi, koji je u maniri pravog napadača zabio, ali ne gol, nego nož u leđa prijatelju.

Wanda i Maxi rastali su se 2013., a pola godine kasnije, u svibnju 2014. Mauro je oženio Wandu.

 

Nakon toga Wanda je na svoju ruku zabranila Maxiju da viđa djecu, a Lopez i Icardi nekoliko su se puta susretali na nogometnom terenu, no ni u jednom slučaju nisu si pružili ruku. Ta je svađa trajala sve do sada kad je stariji Argentinac odlučio biti onaj pametniji koji će popustiti.

- Izabrao sam sreću i odlučio sam neke stvari ostaviti u prošlosti. Stvari mogu ići dobro ili loše, a sve je do toga kako vi izaberete. Moj brak je propao, ali sam postao otac. Odlučio sam živjeti s pozitivnom energijom i to zaboraviti. To je jedino rješenje - poručio je Lopez.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio