U Neumu održana radionica u okviru projekta EU za bolju civilnu zaštitu u Bosni i Hercegovini

Datum objave: 17.10.2019   Broj čitanja: 235
Radionica je okupila preko 30 sudionika..
U Neumu održana radionica u okviru projekta EU za bolju civilnu zaštitu u Bosni i Hercegovini

 

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova Ravnateljstva za civilnu zaštitu Republike Hrvatske sa svojim konzorcijskim partnerom Asocijacijom za upravljanje rizicima (AZUR) 15. i 16. listopada 2019. u Neumu je održana radionica u okviru projekta EU za bolju civilnu zaštitu u Bosni i Hercegovini.

 

Radionicu koja je okupila preko 30 sudionika iz Ministarstva sigurnosti, Federalne uprave civilne zaštite Federacije BiH, Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske, Odjela za javnu sigurnost Brčko Distrikta, te predstavnike županijskih uprava civilne zaštite otvorio je dr. sc. Damir Trut, pomoćnik ministra unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Ispred Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke na radionici je sudjelovao Mladen Bošnjak pomoćnik ravnatelja.


 

Pomoćnik ministra Trut naglasio je važnost tema ovih radionica pod nazivom Podrška provedbi protokola o suradnji i uspostavljanju kontakt točke za suradnju s Mehanizmom Unije za civilnu zaštitu i Rasprava o preliminarnim rezultatima analize zakonodavnog okvira.

 

Istaknuo je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom na provedbi projekta i uvjerenje da će Bosna i Hercegovina i prije završetka projekta ispuniti sve preduvjete potrebne za priključivanje u Mehanizam Unije za civilnu zaštitu. (www.mup.hr)

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio