SARA ŠIMIĆ: Učenica generacije nekad, ima čak 3 DEKANOVE NAGRADE

Datum objave: 18.10.2019   Broj čitanja: 3647
Gruđanka Sara Šimić peta je godina na Farmaceutskom fakultetu u Mostaru. Sama ta činjenica pokazuje da se radi o pametnoj i vrijednoj mladoj osobi.
SARA ŠIMIĆ: Učenica generacije nekad, ima čak 3 DEKANOVE NAGRADE

 

Međutim, Sara na fakultetu briljira u pravom smislu riječi, te je dosad dobila čak tri Dekanove nagrade. Ako se zna da je prije toga, na kraju svog srednjoškolskog putovanja u Grudama, izabrana za učenicu generacije onda je jasno da je uspjeh još veći jer je rezultat kontinuiranog i kvalitetnog rada.

 

S obzirom da je ekipa portala Grude.com s njom radila intervju kad je bila učenica generacije u Grudama 2015., kontaktirali smo je i ovih dana da nam prokomentira nagrade koje dobiva i na fakultetu. - Nagrada za učenicu generacije je bio moj prvi i najveći uspjeh koji sam postigla u svom rodnom mjestu. Nakon toga sam upisala Farmaceutski fakultet u Mostaru i upravo tu sam dobila prvu dekanovu nagradu nakon završene druge godine. Sve se izdogađalo spontano i za mene neočekivano, ali mi je drago što sam dobila potvrdnicu u obliku dekanove nagrade za sav svoj trud i zalaganje. Nakon te dekanove i sljedećih godina su uslijedile još dvije dekanove nagrade kao dodatni poticaji za mene, ali i pokazatelj da sam na dobrom putu - kaže nam 22-godišnja Sara.

 

Što se tiče budućnosti, sve opcije su otvorene i konkretnih planova još nema, međutim iz svega viđenog jasno je da jednu od najuspješnijih grudskih studentica u struci očekuje svijetla budućnost.

 

Sara Šimić nakon treće Dekanove nagrade dobivene prije nekoliko dana

 

Godine 2015. Sara je dobila priznanje za učenicu generacije Srednje škole Antuna Branka Šimića u Grudama. Na slici s ravnateljem škole Mladenom Lekom (lijevo) i načelnikom Gruda Ljubom Grizeljom (desno)

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Branka Simic20.10.2019 14:06 sati
    Iskrene čestitke tebi, roditeljima i baki.
  • Ja18.10.2019 21:45 sati
    Dragicanka ❤️
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio