Zbog Lane pod istragom 'Vidoviti Milan': Saslušanje majke uskoro!

Datum objave: 22.10.2019   Broj čitanja: 962
Već 15 dana traje istraga o svirepom ubojstvu Lane Bijedić (19) iz Mostara.
Zbog Lane pod istragom 'Vidoviti Milan': Saslušanje majke uskoro!


Tijekom vikenda istražitelji su ponovno satima češljali mjesto gdje je tijelo pronađeno u nadi da su nešto propustili. Također, pomno se prate komentari koji se objavljuju na portalima i društvenim mrežama.

 

Izvjesni Vidoviti Milan, čiji je komentar otišao dotle da je „opisao“ ubojicu, ali i dao svojevrstan prikaz zločina također je pod istragom. Policija, prema pisanju "Avaza" navodno nije mogla ući u trag osobi koja se krije iza pseudonima, ali se na tome intenzivno radi.

 

Istražitelji iznova saslušavaju sve svjedoke, a iskaz će ponovno dati i ribar koji je pronašao tijelo.

 

Također, ponovo se pregledavaju snimci koji su izuzeti s brojnih objekata na području Čapljine i Mostara, a istražitelji se nadaju da će im od koristi biti rezultati vještačenja tragova izuzetih s tijela nesretne djevojke, njenih bilješki, laptopa i mobitela. Prema dosadašnjim pokazateljima, istražitelji su sve uvjereniji da djevojka nije ubijena na mjestu gdje je njeno tijelo pronađeno. Također, sve je izglednije da osoba u čijim su automobilima, Fiat i BMW, traženi tragovi krvi ne može biti povezana s ovim zločinom.

 

U policiji i tužiteljstvu pod čijim se nadzorom vodi istraga nadaju se da će uskoro Lanina majka Nina Bijedić, dekanica Fakulteta informacijskih tehnologija (FIT) Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, biti sposobna dati svoj iskaz.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio