Trump: Ubili smo Bagdadija, cmoljio je i plakao kao ker (pas)

Datum objave: 27.10.2019   Broj čitanja: 344
"Otkad sam prije tri godine postao predsjednik htio sam da uhvatimo al-Bagdadija. Htio sam al-Bagdadija. Uhvatili smo neke teroriste, ali to nisu bila neka jaka imena. Uvijek sam pitao gdje je al-Bagdadi. Nije umro kao junak, nego kao kukavica. Umro je kao pas. Plakao je i cmoljio do kraja."
Trump: Ubili smo Bagdadija, cmoljio je i plakao kao ker (pas)

 

Tim riječima je predsjednik Amerike Donalda Trump potvrdio ubojstvo Abu Bakr al-Bagdadija, čelnog čovjeka ISIL-a.

 

Imali smo ga pod nadzorom nekoliko tjedana. Imali smo informacije kamo ide, ali je on stalno mijenjao planove. Vidjeli smo da je tamo, znali smo o tom objektu i znali smo za tunele. Većina tunela je bila slijepa, jedan nije, ali taj smo pokrili. Splustili smo se s 8 helikoptera. Nismo htjeli ići na glavni ulaz jer je to bila zamka. Gledao sam to uživo, sve je bilo vrlo jasno, kao da gledate film", rekao je Trump.

 

"Bio je bolesnik, zao i nasilan. I sad ga nema. Umro je kao kukavica", rekao je Trump o vođi ISIL-a i zahvalio Rusiji i Turskoj na suradnji u, kako je rekao, opasnoj operaciji.

 

"Ovo je još jedan podsjetnik da ćemo i dalje loviti preostale teroriste ISIL-a, a to vrijedi i za druge terorističke organizacije, oni su isti u našim očima. Za Al-Bagdadija su radili luzeri, u nekim su situacijama bili uplašeni psići, a u drugima nemilosrdne ubojice", rekao je Trump.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio