Sarajliju koji je proživio infarkt i rak napali migranti! Povikao sam 'zaklat ću vas'

Datum objave: 27.10.2019   Broj čitanja: 784
Mirsad Šehić iz Sarajeva imao je jednu od najtežih večeriju u svom životu, iako je nekoliko puta bio na ivici života.
Sarajliju koji je proživio infarkt i rak napali migranti! Povikao sam 'zaklat ću vas'

 

U njegov stan upala su tri migranta koji su razvalili ulazna vrata u prizemlju. - Dolje ispod mene, u prizemlju živi policajac, specijalac, on je spavao, jer je došao iz dežure. Ja sam bio budan. Oni su dolje provalili vrata i pošli meni gore uz stepenice. Nisu njemu, nego pravo meni, još vide svjetlo, vide televiziju, ljudi moji, to mi nije jasno. Ja u kući bolestan, infarkt imao, karcinom, sam u kući. Ja sam njih čuo kad se to dogodilo, mislio sam da ovaj susjed ima goste pa lupaju. Smanjio sam skroz televiziju da vidim šta je. Kad su oni zabubali na moja ulazna vrata, probali razvaliti, onda sam ja izletio. Kroz staklo sam vidio siluetu, ali tamno je pa nisam vidio tko je. Ja sam zavikao i oni su pobjegli niz stepenice, vidim ostavili su dolje, jedna im piva ispala - ispričao je za Avaz Čehić.

 

Nesretni čovjek nije uspio zaspati cijelu noć, te je dežurao jer su mu uništili bravu. - K'o da na ulici spavam, presjedio sam cijelu noć. Bilo ih je sigurno dvoje - troje, čuo sam kako bježe niz stepenice. Oni su meni napola razvalili vrata i bravu, ja nisam mogao izaći, kasnije su mi šarafcigerom napravili ovdje bravu da mogu otvoriti vrata. Danas sam kupio novu bravu da se mogu zaključati - rekao nam je ovaj Sarajlija.

Prema njegovim riječima, migranti su i ranije provaljivali u kuću u kojoj sada živi, a koja je u vlasništvu njegove sestre.

 

- Ma znate kako sam se prepao. Ja imam četiri stenta. Stojim pred vratima, a oni razvaljuju da uđu, a ja stojim sam ovamo. Možete misliti kako mi je bilo, ne znam tko je, jesu li lopovi, imaju li pištolj. Ja sam onda zagalamio i čuo sam da oni nešto, nekim jezikom pitaj Boga kojim, jedan drugome nešto rekoše i otrčaše niz stepenice. Ja sam im rekao: "Zaklat ću vas, samo uđite". Šta ću, meni je 70 godina, umro sam od straha, sjedio do ujutro, otključana vrata i jedna i druga, kako da zaspim. Em sam se nasekirao, popio apaurin, ništa nije djelovao. Do pola pet gledao televiziju i onda me malo bacilo, jedno sat vremena, dok nije svanulo - priča nam Čehić.

 

On je naveo i kako svaki dan viđa migrante kod obližnje samoposluge.

 

- Svaki put kad ih vidim ja im dam marku. Žao mi ih, stvarno je, ali ovo je da se zna. Ja samo želim da se to zna, provjerite u policiji, dolazili su sinoć. Ali ništa oni, samo napravili zapisnik. Što nisu uzeli onu pivu pa uzeli otiske. Ispala je piva, eno ja je stavio u ćošak nek stoji - kazao je Čehić.

 

Grude.com/Avaz

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio