Klixovci tražili od Amerikanaca da stanu protiv Čovića: Američki odgovor ih šokirao

Datum objave: 30.10.2019   Broj čitanja: 685
Klix.ba ne posustaje u antihrvatskoj histeriji, a jedan od jadnijih pokušaja imali su večeras kad su svoje čitateljstvo pokušali uvjeriti da je Amerikancima ANP na prvom mjestu.
Klixovci tražili od Amerikanaca da stanu protiv Čovića: Američki odgovor ih šokirao

 

Naime, Klixovci su veleposlanstvo SAD-a pitali o Čovićevom stavu da slanje ANP-a ne treba biti uvjet za formiranje vlasti. Iako se Klix trudio da uvjeri čitateljstvo da je SAD rekao da je ANP uvjet, onaj tko je čitao tekst vidi da ANP nigdje nije spomenut. Stoga i citiramo sami odgovor s Klixa, bez ispravljanja bosanskog jezika.

 

Klix


Pitali smo i ambasadu SAD-a o prioritetima i prije svega Čovićevom stavu te koliko je ta ideja provodiva. Iz Ureda za odnose s javnošću su nam kazali da je ključ za budućnost BiH formiranje vlasti i kontinuirani napredak ka reformama koje su u skladu sa postojećim ciljevima i opredjeljenjima vanjske politike. "Sjedinjene Američke Države ostaju privržene miru i sigurnosti u BiH, te prosperitetnoj budućnosti za građane ove zemlje i bit će snažan partner potpuno funkcionalnoj vlasti posvećenoj radu na reformi odbrane, unaprijeđenju socio-ekonomskih reformi, te jačanju vladavine prava", kazali su nam iz Ureda za odnose s javnošću ambasade SAD-a.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio