AID-ov rukopis u slučaju ubojstva Lane Bijedić!

Datum objave: 02.11.2019   Broj čitanja: 2577
Koliko god djelovalo da se sarajevski mediji mimoilaze u stavovima i jedni i drugi jako dobro funkcioniraju kad treba udariti na Hrvate Hercegovine.
AID-ov rukopis u slučaju ubojstva Lane Bijedić!

 

Tako u današnjem tiskanom izdanju Avaz, a u digitalnom Klix potpuno politiziraju slučaj ubojstva Lane Bijedić.

 

Avaz sugerira da je netko od nazočnih na mjestu ubojstva Lane Bijedić ugasio mobitel, iako je i Avazova ranija priča bila da je mobitel bio s Lanom, znači da je bio u rijeci pa je pitanje kako je po njihovoj najnovijoj verziji mobitel bio upaljen.

 

Još je gori, tradicionalno, Klix koji tvrdi da će Federalna uprava policije odnosno FUP morati preuzeti slučaj ubojstva. A navodni sugovornik iz MUP-a ZHŽ-a, a upravo su takve AID-ove metode, sugerira da su policajci MUP-a ZHŽ-a nesposobni.

 

Krajnji cilj ovakve priče je uvezivanje policije i konačna kontrola Sarajeva i nad policijskim strukturama u cijeloj Federaciji.

 

Zanimljivo je kako isti taj Klix ne spominje da ti isti sposobni sarajevski istražitelji koje oni forsiraju još nisu razriješili ubojstvo Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, ali i mnoga druga ubojstva jer su za razliku od ZHŽ-a, ubojstva i kriminal u Sarajevu svakodnevna pojava.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio