Modrić: Vanja je bila pet godina starija, a mladolika, lijepa...

Datum objave: 05.11.2019   Broj čitanja: 808
Luka Modrić u “Mojoj igri” pripovijeda i upoznavanju sa svojim najvažnijim životnim osloncem, suprugom Vanjom.
Modrić: Vanja je bila pet godina starija, a mladolika, lijepa...

 

– Prvi sam put tu curu spazio u pubu Maxi, na južnoj strani stadiona Maksimir. Tog ljeta 2004. bilo mi je jasno da me zaintrigirala. Bio sam previše sramežljiv da bih uopće razmišljao o tome kako stvoriti priliku da je upoznam. Znao sam da se zove Vanja. Saznao sam i da je pet godina starija od mene, ali izgledom to nije odavala. Bila je mladolika, lijepa, i da, odavala je dojam da je drugačija od drugih – piše Modrić.

 

Prvi kontakt ostvarili su u ljeto, kad je Luka bio na pripremama mlade reprezentacije u Tuheljskim Toplicama. Vanja ga je nazvala na telefon kao djelatnica Mamićeve menadžerske agencije, zvala je u vezi s dogovorom za obilazak stanova...

 

– Bio sam silno uzbuđen kad je nazvala, ali sam to, naravno, prikrio. Predstavila se, razmijenili smo nekoliko uvodnih rečenica, u kojima sam joj rekao da sam je viđao u prolazu. Jako sam se trudio stalno postavljati pitanja i otvarati teme, samo da što dulje bude na liniji. Razgovarali smo o svemu i svačemu, o njezinu poslu, o suigračima, o tome kakav će biti Dinamo, kako je meni u Interu, mladoj reprezentaciji, kako živim u Zagrebu. Osjetio sam kako se opustila i tako je naš prvi kontakt potrajao više od tri sata. Bio sam zadovoljan dogovorom da ćemo se vidjeti kad se vratim u Zagreb. Povod je, naravno, trebalo biti pronalaženje stana, ali sama pomisao da ću se s njom sastati bila mi je – wow! Podsvjesno sam se nadao da to što je u prvom kontaktu sa mnom razgovarala tri sata nešto znači. I već sam tad slutio da bi to moglo biti nešto ozbiljno.

 

Već sam bio prilično zaljubljen kad sam joj prvi put predložio da izađemo navečer. Prihvatila je. Bilo je to 1. prosinca 2004., i to je bio naš dan. Te smo se večeri prvi put poljubili, u njezinu stanu, a dva mjeseca kasnije rekao sam joj: “Vanja, ti ćeš biti moja žena!”

 

Večernji list

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio