Božo Župić: Grudska crkva me iznenadila ljepotom, u petak ću pjevati iz srca i duše

Datum objave: 06.11.2019   Broj čitanja: 967
U petak od 18.00 sati u najljepšoj crkvi svete Kate, onoj u Grudama, održati će se koncert mješovitog zbora grada Sinja pod vodstvom prof. Marije Župić, a nastupiti će tenor HNK Split Špiro Boban i bas HNK Split Božo Župić, te Rozarija Samodol na klaviru.
Božo Župić: Grudska crkva me iznenadila ljepotom, u petak ću pjevati iz srca i duše

 

 Također, u večeri će sudjelovati i zbor Osnovne glazbene škole Grude.

 

Sinjanin Božo Župić bio je među 10 najboljih basova u svijetu, a za Grude.com prokomentirao je nadolazeći koncert na kojeg su pozvani svi žitelji općine Grude i susjednih mjesta da kao i dosad uveličaju koncert koji se tradicionalno održava u sklopu Dana općine Grude.

 

- Čast mi je osobno što ću nastupiti u Vašem mjestu. Posebno što se koncert održava povodom Dana općine Grude. Vaš načelnik Ljubo Grizelj i ja dogovorili smo ovaj nastup za Dan grada Sinja, moga grada. Ovih dana s gospodinom Srećkom Mikulićem sam posjetio Vašu Crkvu i bio jako iznenađen ljepotom, ozračjem i akustikom zdanja koje podigoše vjernici i franjevci na čast i slavu vjere i domoljublja. Sa svojim Mješovitim zborom grada Sinja te s kolegama iz Hrvatskog narodnog kazališta Split iz srca i duše ću zapjevati u petak 8. studenoga 2019. - kazao nam je Božo Župić.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio