Davor Domazet Lošo: Slijedi progon Hrvata, zatim Srba iz BiH, Bosnu će preuzeti Arapi

Datum objave: 21.11.2019   Broj čitanja: 1419
Admiral i geostrateg Davor Domazet Lošo iz svoje je perspektive iznio viđenje haaške presude.
Davor Domazet Lošo: Slijedi progon Hrvata, zatim Srba iz BiH, Bosnu će preuzeti Arapi

 

Ovo što smo gledali u Haagu je ostvarenje ostavštine Karla Marxa i Friedricha Engelsa iz 1848. godine, kada su ta dvojica ostavili u ostavštinu da treba istrijebiti tu bljuvotinu od naroda.


Misli se na Hrvate, jer je ban Josip Jelačić spasio crnožutu monarhiju, a “ONI” su bili odredili uništiti je.

Nije nimalo slučajno, onaj tko god zna i prati što oni rade, odabran datum 29. studenoga, dakle Dan Republike Jugoslavije – kaže Lošo, dodajući da se time želi poručiti kako je slobodna Hrvatska država srušila Jugoslaviju te da za to moraju biti kažnjeni. Zato se, vjeruje događalo i ovo što se događalo.

Dakle, Hrvati moraju za svoju slobodnu državu za koju su se borili, a ona nije bila predviđena, nego očuvanje Jugoslavije, platiti. Sada se na neki način vraća priča na početak. Znamo da je zasjedanje AVNOJ-a bilo u Jajcu, hrvatskom kraljevskom gradu, znano je da su se oslobodili Hrvati.

Ovo je 300. godišnjica ujedinjenja engleske masonske lože, odlučili su kazniti Hrvate zato što su stvorili državu – tvrdi admiral. Ako se u Zagrebu ne dođe pameti, uslijedit će, uvjeren je Davor Domazet Lošo, progon Hrvata u BiH.

Nakon toga će i Srbi biti prognani, koliko se može sa geostrateškog stajališta zaključiti BiH postaje arapska – zaključio je Lošo za dnevno.hr


Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio