Twitter će početi brisati profile neaktivnih korisnika

Datum objave: 27.11.2019   Broj čitanja: 243
Twitter će u narednim danima početi brisati račune koji su neaktivni duže od šest mjeseci. Stoga, ukoliko želite zadržati svoj nalog, najbolje bi bilo da tvitate prije 11. prosinca.
Twitter će početi brisati profile neaktivnih korisnika

 

U toku velike akcije bit će uklonjeni računi korisnika koji su prestali objavljivati sadržaje na popularnoj mreži, što će uključiti i račune onih koji su umrli.

 

Ovo će biti prvi put da će Twitter ukloniti račune u tako velikom obimu. Iz mreže kažu kako je glavni razlog pokretanja ovakve akcije taj što korisnici koji se ne prijavljuju na svoj nalog nisu bili u mogućnosti prihvatiti ažurirana pravila o privatnosti.

 

Glasnogovornica Twittera također ističe da će poboljšati vjerodostojnost platforme uklanjanjem neispravnih računa koji pojedinim korisnicima mogu dati nepotreban osjećaj važnosti. Ujedno će se osloboditi brojna korisnička imena koja će biti ponovo dostupna nakon 11. prosinca.

 

Twitter će smatrati neaktivnim korisnikom svaku osobu koja se nije prijavila na mrežu barem jednom u proteklih šest mjeseci. Kako prenosi BBC, prva serija izbrisanih računa uključivat će one koji su registrirani izvan SAD-a.

 

U budućnosti će, dodaju iz Twittera, dosta rigoroznije provjeravati račune na kojima su ljudi prijavljeni, ali ne rade "ništa" na platformi. Detalji otkrivanja neaktivnih računa nisu poznati, osim kako Twitter koristi mnogo signala za utvrđivanje istinskih korisnika.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio