FOTO: HKUD HERCEGOVAC ODUŠEVIO GRUDE

Datum objave: 01.12.2019   Broj čitanja: 1503
HKUD Hercegovac kojeg više od dva desetljeća neumorno vodi grudski gospodarstvenik Jerko Sesar održao je dva spektakularna koncerta, prvi u Grudama i drugi u Širokom Brijegu.
FOTO: HKUD HERCEGOVAC ODUŠEVIO GRUDE

 

U dvorani Biberon u Grudama predstavili su se s 12 točaka. Na početku je izvedena točka “Dobra večer, dobri ljudi”, onda je najmlađa skupina predstavila na sceni točku “Dječja igra”, a srednja skupina je predstavila plesove Hercegovine. Zatim Linđo, tamburaški sastav, otpjevao je blok izvornog pjevanja, izvodili su se i slavonski plesovi, plesovi Žepča i plesovi iz Makedonije.

 

HKUD Hercegovac uručio je simboličan dar trojici ljudi koji, kako je rekla tajnica društva i "katica za sve" Zdravka Zovko, na različite načine podupiru rad društva Hercegovac i čine ovo društvo i sve njegove članove boljima. Slike su uručene Ljubi Grizelju, načelniku općine Grude, fra Stanku Pavloviću, grudskom župniku, i Jozi Pavkoviću, glavnom uredniku i direktoru Večernjeg lista BiH.

 

Fantastičnu večer uveličala je i sekcija za ručne radove HKUD-a Hercegovac.

 

Na koncu ovog spektakl na pozornicu su se popeli svi članovi HKUD-a Hercegovac koji su zajedno zapjevali i zaplesali za Grude.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio