IVICA BAGO! JEDAN, JEDINI, AS!

Datum objave: 02.12.2019   Broj čitanja: 1163
Preslušali smo nove pjesme "Hercegovačkog Asa" Ivice Bage. Jedan od najboljih glasova s ovog podneblja ponovno oduševljava!
IVICA BAGO! JEDAN, JEDINI, AS!

 

Ivan Palac iz Gruda, Boris Rogoznica popularni kantautor rodom iz Zadra, legendarna Gordana Seko iz grupe Banana, Ivica Pavković, jedan od najvećih pjevača s ovih prostora Ivan Mikulić Civa, ali i sam Ivica Bago potpisuju pjesme, a za aranžman i glazbu zaslužan je sjajni Marin Seko.

 

Pjesmu "Neka život čini svoje" napisao je naš Gruđanin Palac, a o pjesmi je za Grude.com rekao sljedeće: - Čast mi je i zadovoljstvo predstaviti novu pjesmu pod nazivom "Neka život čini svoje". Glazbu i aranžman potpisuje Marin Seko, moj dugogodišnji prijatelj i suradnik. Pjesma za Ivicu Bagu je životne tematike u kojoj se malo tko neće pronaći. Jednostavna je, a životna - govori nam Palac. Ovo mu je već četvrta uspješnica. - Već sada mogu najaviti nove pjesme, a upravo s Ivicom se nadam lijepoj suradnji. Čast mi je i zadovoljstvo što i ovako mogu predstaviti novu pjesmu i nadam se da će je publika prihvatiti - kaže nam Palac.

 

Sve nove, kao i starije pjesme Ivice Bage možete poslušati na linku:

 

Ivica Bago

 

A ovdje vam donosimo pjesmu: Neka život čini svoje.

 

Grude.com

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio