Marko Josip Andrijanić oživljava Vukovar!

Datum objave: 03.12.2019   Broj čitanja: 2835
Predsjednik Uprave tvrtke Enikon Aerospace Marko Josip Andrijanić i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava potpisali su Ugovor o zakupu poslovnog prostora u Poslovno-industrijskom centru.
Marko Josip Andrijanić oživljava Vukovar!

 

Time će u proizvodnji komponenti interijera putničkih i poslovnih zrakoplova kroz tri godine biti zaposleno 200 radnika.

 

"Raduje me suradnja s Vukovarom u kojem planiramo proširiti naše poslovanje“, izjavio je Andrijanić, navodeći kako Enikom Aerospace više od 40 godina proizvodi interijere za komercijalne i privatne zrakoplove na više lokacija: u SAD-u, Njemačkoj i Zagrebu, a uskoro i u Vukovaru. Ta tvrtka, dodao je, surađuje i s jednim od najveći dobavljača dijelova zrakoplova za Airbus i Boeing.

 

Uz izravnu "višemilijunsku investiciju" i zapošljavanje oko 200 radnika, Andrijanić je otvorio mogućnost poslovne suradnje s lokalnim poduzetnicima i dobavljačima u različitim segmentima.

 

Marko Josip Andrijanić sin je Ratimira Andrijanića, Gruđanina po rođenju i jednog od najmoćnijih gospodarstvenika podrijetlom iz Hercegovine koji godinama živi i radi u Njemačkoj.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio