Predsjednik Ćosić prihvatio ostavku prvog čovjeka policije u ZHŽ-u!

Datum objave: 05.12.2019   Broj čitanja: 504
U četvrtak 5. prosinca 2019. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 34. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.
Predsjednik Ćosić prihvatio ostavku prvog čovjeka policije u ZHŽ-u!

 

Na sjednici je Vlada utvrdila Nacrt Zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća, koji je uputila u daljnju proceduru Skupštini Zapadnohercegovačke županije.

 

Vlada je donijela:

 

Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije o isplati ulaganja u zdravstvu Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar za servisiranje zdravstvene opreme CT aparata GE Light Speed 16 slice;
Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije o isplati investicija u zdravstvu Domu zdravlja Posušje za nabavku biokemijskog analizatora
Odluku o davanju suglasnosti na Plan i program održavanja i zaštite, rekonstrukcije, izgradnje i obnove cesta u 2019. godini.

 

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Zapadnohercegovačkoj županiji, kao i Rješenje o imenovanju privremenog Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Zapadnohercegovačkoj županiji.

 

Kako se doznaje nakon sjednice, premijer Vlade ZHŽ je prihvatio jučer ponuđenu ostavku ministra unutarnjih poslova Zdravka Borasa, koji je osuđen u R. Hrvatskoj za prijevaru.

 

Ljubuski.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio