Kupres bez načelnika, ne vidi se rješenje

Datum objave: 06.12.2019   Broj čitanja: 480
Općinsko vijeće Kupresa u četvrtak je na svojoj sjednici razmatralo ostavku općinskog načelnika Milana Raštegorca – Kome.
Kupres bez načelnika, ne vidi se rješenje

 

Predsjednik Općinskog vijeća Kupres Mlađen Pavlica kazao je u izjavi za Fenu da je na sjednici usvojen zaključak da se sazove sastanak predstavnika stranaka koje sudjeluju u radu Općinskog vijeća i da se na tom sastanku dogovori ime zamjenika načelnika.

 

Kada predstavnici parlamentarnih stranaka usuglase ime zamjenika, Pavlica će sazvati sjednicu Općinskog vijeća na kojoj bi to imenovanje trebalo biti potvrđeno kako bi općinski organi mogli nastaviti s radom, prenosi tomislavcity.

 

”Središnje izborno povjerenstvo BiH trebalo bi raspisati nove izbore, ali mi nemamo novca za izvanredne izbore. Nije nama u interesu da skidamo sredstva s neke proračunske stavke da bi se financirali izvanredni izbori s obzirom da nas redoviti izbori svakako čekaju sljedeće godine”, istaknuo je Pavlica.

 

Podsjećamo, Milan Raštegorac 21. studenoga podnio je ostavku na mjesto općinskog načelnika nakon što je imenovan izvršnim direktorom za financije Šumskog gospodarskog društva Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio