Posvađaju se dva Gruđanina u Zagrebu...

Datum objave: 06.12.2019   Broj čitanja: 3349
Izreka o žiteljima općine Grude kaže: Malo nas je, ali smo dobro raspoređeni.
Posvađaju se dva Gruđanina u Zagrebu...

 

Mala općina ima 17 tisuća stanovnika koji žive na samom području, a još koja tisuća je raseljena diljem svijeta. Najveću moć Gruđani imaju u gradu Zagrebu. Tamo je gradonačelnik Milan Bandić,  šef zagrebačkog HDZ-a i glavni inspektor u Hrvatskoj je Andrija Mikulić, do jučer je ministar državne imovine bio Goran Marić koji je prvi počeo uvoditi red oko državne imovine, šef Remetinca donedavno je bio Jure Žulj, među privatnicima prednjače samozatajni Ratimir Andrijanić Enicon i Ivan Leko C.I.A.K., u sportu tvorac Vatrenih kroz Dinamovu školu nogometa je Ivan Bandić, nekad je to bio danas pokojni Zdravko Jurčić Miš. A evo do jučer šef Dječje bolnice Srebrenjak bio je Boro Nogalo čiji je otac bio učitelj, a majka domaćica u Gorici pišu hrvatski mediji. I mogle bi se spomenuti još stotine ljudi s područja ove općine koji su dali pečat ne samo Zagrebu nego i drugim velikim Gradovima.

 

Međutim, u temi oko metropole svih Hrvata, prvi spomenuti iz gornjeg nabrajanja Milan i posljednji spomenuti Boro akteri su najnovije priče o svađi dvojice Gruđana u Zagrebu pa tako ovaj "rat" prate i komentari: Eno postao im i Zagreb mali.

 

Dok Milan govori da je ranije rekao Bori da se bez pompe povuče jer su inspekcije otkrile njegove brojne propuste, Boro pak kaže da se Milan želi dočepati 60 milijuna eura koje je pak on Boro povukao iz europskih fondova.

 

Kako god bilo, sve nalikuje na početak nekog vica koji počinje riječima: Posvađaju se dva Gruđanina u Zagrebu...

 

Nadamo se pozitivnom ishodu, odnosno pomirenju dvojice sumještana nekoć u Grudama, a danas u Zagrebu jer vrijeme je Božića, vrijeme opraštanja.

 

Grude.com

 

Posvađaju se dva Gruđanina u Zagrebu...
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Mirjana06.12.2019 23:32 sati
    Gospodina Milana Bandića ne poznajem osobno i neću ga komentirati, iz pristojnosti i kućnog odgoja. Doktora Nogala poznajem od djetinjstva i mogu reći...iskreno i bez imalo pretjerivanja da je to jedan krasan čovik. Veliki strućnjak u svomu poslu, ćula sam da je pomogao mnogima u lijećenju. Sve to na stranu. on je jedna dobra, vesela duša. Pošten, iskren i nadasve dobar čovik. I nešto njemu sve vjerujem.
  • On06.12.2019 18:32 sati
    Izmiriće se oni lako je zanjih. Kad dođu u grude na vagu u duvanjsku stanicu moraju se sristi
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio