Bjelica: Najveće zasluge za ovakav Dinamo ima Zdravko Mamić!

Datum objave: 07.12.2019   Broj čitanja: 620
Dinamovci su se vratili u Zagreb s hrpom nagrada iz Sarajeva, s osmog međunarodnog simpozija o sportu i festivala dokumentarnog sportskog filma.
Bjelica: Najveće zasluge za ovakav Dinamo ima Zdravko Mamić!

 

Dinamo je proglašen najboljim klubom u regiji, Nenad Bjelica najboljim trenerom, Dani Olmo je otkriće godine, Amer Gojak najbolji nogometaš BiH. Posebnu nagradu dobio je Zdravko Mamić za najboljeg menadžera posljednjeg desetljeća.

 

- Bilo nam je jako lijepo u Sarajevu. Sve je bilo na vrhunskoj razini, nagrade su krasne. Družili smo se s odabranim društvom, prisutni su bili mnogi bivši igrači i treneri, neke sam vidio nakon 30 godina, nekad sam ih gledao na televiziji. Organizacija je bila super, na koncu smo završili na jednoj opuštenoj večeri, baš smo se dobro proveli - kazao je za Sportske novosti trener Modrih Nenad Bjelica.

 

Komentirao je i nagradu Zdravku Mamiću. - Zdravko je stvarao ovaj Dinamo. Izgradio je zdravu bazu svih ovih godina, osmislio nogometnu školu, najzaslužniji je za sustav razvoja mladih nogometaša. Dinamo je ovih godinu i pol dana otkako smo mi došli bio veliki klub, kao što će to biti i nakon nas. Zasluge Zdravka Mamića su u tome najveće - zaključio je Bjelica za Sportske novosti.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio