FOTO: MUP ŽZH proveo kampanju ''Borba protiv korupcije''

Datum objave: 09.12.2019   Broj čitanja: 595
S ciljem podizanja svijesti o borbi protiv korupcije mlađih generacija u navedenoj kampanji sudjelovali su i učenici završnih razreda osnovnih škola..
FOTO: MUP ŽZH proveo kampanju ''Borba protiv korupcije''

 

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, MUP ŽZH je održao kampanju pod nazivom „Borba protiv korupcije“ od strane Međunarodnog programa pomoći u kriminalističkoj obuci u BiH pri Ministarstvu pravosuđa SAD-a (ICITAP/USDOJ) zajedno sa MUP-om ŽZH.


 

Jednodnevna kampanja održana je danas (09.12.2019. godine) u vremenskom periodu od 10.00 do 14.00 sati ispred Prodajnog centra „Namex“ u Ulici Stjepana Radića u Ljubuškom, kojom prilikom se dijelio tematski promotivni materijal osiguran od strane ICITAP-a.

 

S ciljem podizanja svijesti o borbi protiv korupcije mlađih generacija u navedenoj kampanji sudjelovali su i učenici završnih razreda osnovnih škola koji su zajedno sa policijskim službenicima MUP-a ŽZH sudjelovali u raspodjeli promotivnog materijala i popunjavanju upitnika.


 

Uprava policije MUP-a ŽZH poziva sve građane da se pridruže u borbi protiv korupcije na način da prijave korupciju na besplatni broj 122.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio