Martina Mlinarević nastavlja sa žestokim lažima

Datum objave: 10.12.2019   Broj čitanja: 1618
Nakon brojnih laži i uvreda na račun Hrvata u BiH, osobito svojih sunarodnjaka Hercegovaca, nelegalna konzulica nelegitimnog Željka Komšića nastavlja širiti laži, a ovog puta punila je glavu veleposlaniku Europske unije u BiH Johannu Sattleru.
Martina Mlinarević nastavlja sa žestokim lažima

 

Ovog puta nije govorila kako je htjela prevariti cijelu državu i postati veleposlanica BiH bez diplome, nego mu se žalila na sve što joj se događa. Iako se Martinu uopće ne napada kao ženu niti se napada njenu, prema mišljenju mnogih Hercegovaca, divnu obitelj već argumentirani napadi idu prema njoj kao veleposlanici nelegitimnog Željka Komšića, simbola izdaje, prevare, obmane i laži u BiH. I nije problem to što Martina nije završila fakultet, mnogi uspješni i manje uspješni ljudi uopće nemaju diplomu već je problem što je Martina lagala da ima diplomu i tako htjela upasti u Češku kao konzulica. Čak oni koji argumentima s njom komuniciraju uopće ne ulaze u njezin privatni život, kako ona to želi predstaviti i razvikati na sva zvona.

 

Međutim, kako Settleru mnoge stvari nije spomenula on je njome impresioniran i ne sumnjamo ako se negdje nađe kao profesor Martina će imati prolaznu ocjenu i biti će korak bliže veleposlanstvu, odnosno diplomi.

 

"Napokon sam imao zadovoljstvo da se prošlog tjedna upoznam sa Martinom, ali nažalost, nismo imali vremena razgovarati o osobnim književnim sklonostima ili njenoj novoj knjizi. Umjesto toga, pričala mi je o prijetnjama i najbrutalnijim napadima na nju i njenu obitelj zbog njenih uvjerenja i načina na koji je odabrala da živi svoj život.

Zaista je uznemirujuće čitati neke od prijetećih poruka i zapaljivih komentara protiv nje na društvenim medijima. Dovoljan je letimičan pogled da shvatite da se njeni napadači ne upuštaju u konstruktivan dijalog da bi dokazali da ona nije u pravu. Umjesto toga, ovi “ratnici za tastaturom” koriste najprofanije i podlije uvrede usmjerene na nju kao ženu. Što se mene tiče, to je nasilje", napisao je Settler.

 

Grude.com

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio