GRUDE - Razvojni forum ''Mediji i razvoj''

Datum objave: 12.12.2019   Broj čitanja: 769
Samo iz dva programa prekogranične suradnje u ŽZH privode se kraju ili započinju s provedbom 10 razvojnih projekata financiranih iz EU fondova..
GRUDE - Razvojni forum ''Mediji i razvoj''

 

Razvojni forum Županije Zapadnohercegovačke na temu ''Mediji i razvoj'', kojeg organizira Ured Vlade ŽZH za europske integracije, održat će se u srijedu, 18. prosinca 2019. godine, s početkom u 12:00 sati u Agroturizmu ''Marića Gaj'' u Grudama.

 

''Ovogodišnji forum je zamišljen kao susret s medijima. Uzimajući u obzir kako mediji imaju izuzetno važnu ulogu u društvenim i razvojnim procesima, smatramo potrebnim razvijati blisku suradnju i partnerski odnos s medijima. S tim u svezi, ovaj će događaj biti prilika da kroz razgovor i druženje razmijenimo informacije s posebnim naglaskom na projekte financirane iz EU fondova'', navode iz Ureda Vlade ŽZH za europske integracije.

 

Naime, samo iz dva programa prekogranične suradnje u Županiji Zapadnohercegovačkoj privode se kraju ili započinju s provedbom 10 razvojnih projekata financiranih iz EU fondova ukupne vrijednosti oko 10 milijuna KM bespovratnih sredstava.

 

Događaj će biti upriličen u suradnji s Predsjednikom Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenkom Ćosićem, a događaju bi se trebali pridružiti gradonačelnici gradova Široki Brijeg i Ljubuški, Miro Kraljević i Nevenko Barbarić te načelnici općina Grude i Posušje, Ljubo Grizelj i Branko Bago, kao i županijski ministri i ravnatelji županijskih institucija.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio