'Intrigantno je što Škoru podržavaju Mesić i Josipović'

Datum objave: 14.12.2019   Broj čitanja: 1317
Kandidatkinja HDZ-a je Kolinda Grabar-Kitarović, a kandidat Miroslav Škoro se lažno predstavlja. On nije kandidat HDZ-a niti je on “nasljednik” Franje Tuđmana, istaknuo je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković.
'Intrigantno je što Škoru podržavaju Mesić i Josipović'

 

On je kandidat Bulja, Grmoje, Zekanovića, Mosta i onih političkih snaga koje su unazad nekoliko godina već jednom pokušavale ući u prostor HDZ-a i pridobiti dio HDZ-ovih birača.

 

Posebno je intrigantno što kandidata Škoru hvale i podržavaju dva bivša predsjednika RH, Stjepan Mesić i Ivo Josipović, koji su pokazali da pripadaju radikalno lijevim, postkomunističkim krugovima.

 

Očito kod kandidata Škore postoji jedna vrlo neobična kombinacija potpore radikalne, pa i ekstremne desnice, i rigidne ljevice. Zamislite taj bend u kojem skupa sviraju Josipović, Mesić, Bujanec i Hasanbegović, a pjeva Škoro. Dakle, važno je da birači od centra nadesno fokusiraju svoje glasove na Grabar-Kitarović kako bi u prvom krugu ostvarili vidljivu prednost u odnosu na kandidata ljevice, Zorana Milanovića, poručio je Jandroković.

 

I Kazimir Mikašek na portalu Kamenjar.com tvrdi da je Škoro Mesić poslije Mesića i to nakon što je Škoro kritizirao propovijed kardinala Bozanića.

 

Ova izjava predsjedničkog kandidata pjevača Miroslava Škore kao komentar na propovijed kardinala Bozanića nepogrješivo ga stavlja rame uz rame bivšem predsjedniku Mesiću i zapravo je dokaz da je Mesić mentor i uzor Škori u ovoj prljavoj kampanji. Malo pomalo maske padaju s lica isto kako su pale „pjevaču“ Mesiću koji je jedan dan pjevao Juru i Bobana, a već drugi dan veličao Tita i njegove partizane.

 

Jedan dan je za Jasenovac govorio da je Jasenovac bio radni logor i da Pavelić nije bio lud da ubija svoju radnu snagu, a drugi dan je govorio da su na križnim putevima s pravom kažnjeni ustaški zločinci. Isto tako Škoro petlja s Titom, isto tako petlja s pozdravom „Za dom spremni“, isto tako petlja s Tuđmanom!

 

Na vrlo sličan način i Mesić i Škoro su došli do velikog novca hrvatskog iseljeništva glumeći velike domoljube. Na sličan način klasičnim populizmom i prijevarom naroda danas se Škoro želi dokopati Pantovčaka, a kada Škoro kaže za Crkvu, „petlja se ona svugdje, petljat će se još par dana“ zapravo se otvoreno prijeti da ako osvoji Pantovčak kreće u obračun s Crkvom što implicite znači revizija Vatikanskih ugovora, micanje vjeronauka iz škola i sve ono što je propovijedao i sam Mesić.

 

Škoro zaboravlja da je Crkva narod bez kojega nema ni Crkve! Crkva smo svi mi koji se deklariramo katolicima! I Škoro i Đapić i Kolinda Grabar Kitarović i kada Crkvi oduzimaš pravo govoriti o politikama tada eksplicite narodu oduzimaš njegovo legitimno ustavno pravo. Kada je kardinal Bozanić govorio o „grijehu struktura“ tada je to naišlo na odobravanje, jer mnogi su u tome prepoznali kritiku Sanaderovog HDZ-a. Na Škorinu žalost, tada je i on bio čvrsti kotačić u tim „grijesima struktura“ pa je sasvim logično da se i danas okomio na Crkvu do koje apsolutno ne drži baš nimalo, što se vidi iz ove njegove značajne izjave. Katoličku Crkvu u Hrvatskoj pokušao je pokoriti Tito, odvojiti Crkvu od Vatikana, no nije uspio slomiti blaženog Alojzija Stepinca koji je dao i svoj život za Crkvu u Hrvata. U tome neće uspjeti ni Škoro, kao što to nije uspio Tito, kao što to nije uspio ni njegov prethodnik, učitelj i mentor Stjepan Mesić!

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio