Komšić: Ja sam vrlo ponosan izdajnik

Datum objave: 14.12.2019   Broj čitanja: 817
Nelegitimni hrvatski član Predsjedništva BiH i legitimni bošnjački član Predsjedništva Željko Komšić otkrio je za Face TV zbog čega se odlučio pridružiti Bakiru Izetbegoviću.
Komšić: Ja sam vrlo ponosan izdajnik

 

Odnosno, pokušavao se izvući pravdajući činjenicu da je nakon što je izdao Hrvate, sada izdao i Bošnjake koji su glasovali za njega, ali i međunarodnu zajednicu koja je dala značajna financijska sredstva i jaku podršku za formiranje vlasti u Sarajevu upravo opcija koje su se deklarirale kao građanske. S obzirom da je ovo novi promašaj stranaca koji svako malo nešto eksperimentiraju s prevrtljivim građanskim opcijama, najbolje je da se više prestanu time baviti i da puste Bošnjake, Srbe i Hrvate da urede državu po mjeri svih njenih naroda.

 

Komentirajući reakcije koje je izazvao u javnosti, a posebno među svojim biračima Bošnjacima, Komšić je poručio da snosi odgovornost za svoje postupke i da se vodi višim interesima, odnosno da radi kako bi na snazi ostao sustav vrijednosti po kojem jedan Hrvat može biti na premijerskoj funkciji u Sarajevu.

 

Ako je ovo izdaja, ako je izdaja što biram Nenadića, ja sam vrlo ponosan izdajnik. Ja nisam birao ni Radončića ni Izetbegovića, narod ih je izabrao. Ja sam sa SDA kao što bih bio s bilo kim, kao što sam zvao Nikšića i Kojovića, ali oni hoće 'republiku Sarajevo'. Bit će mi partner svako tko je za NATO, ko je protiv izmjena izbornog zakona kako Čović hoće i tko je za Marija Nenadića", izjavio je večeras lider DF-a dodavši da ga ne zanima "šta Izetbegović ima u svojoj glavi, već samo šta radi".

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio