FOTO: Odigran II Božićni turnir! Marići, Ćorluke i Nikić dijelili trofeje!

Datum objave: 23.12.2019   Broj čitanja: 1444
Najmasovnije okupljalište dječaka u Grudama, HNK Grude, organizirao je II Božićni turnir na kojem su sudjelovale ekipe iz Imotskoga, Širokog Brijega, Čitluka, Ljubuškog i Gruda.
FOTO: Odigran II Božićni turnir! Marići, Ćorluke i Nikić dijelili trofeje!

 

Turnir se igrao za djecu 2011. godište i mlađi, a odigrana je i revijalna utakmica onih rođenih 2013. godine, a sva djeca toga uzrasta dobila su medalje i poklone.

 

Turnir U8 godina zasluženo je osvojila ekipa HNK Grude čiji pogoni broje skoro 200 djece. Puleni trenera Josipa Ćutuka tako su nastavili svoj uspješan niz berbe medalja koji traje praktički cijelu godinu.

 

Najbolji igrač turnira bio je Jakov Babić (HNK Grude), najbolji strijelac Ivan Marić (HNK Grude) i najbolji golman Jure Kraljević (Herceg sport).

 

Na turnir su stigle i nekdašnji igrači HNK Grude, današnje zvijezde u svojim klubovima koji su dijelili medalje i pehare. Bio je tu Mirko Marić, prvi strijelac jeseni u HNL-u i igrač Osijeka, zatim Josip Ćorluka igrač slovenske momčadi Domžale, medalje je dijelio i Mirkov brat Mateo koji je sve ozbiljnije ime u seniorima HNK Široki Brijeg, najboljima je trofeje dijelio i futsal majstor Ante Ćorluka, jedan od najboljih u Hrvatskoj, a koji igra za Split Tommy, te Toni Nikić robusni branič Širokog Brijega.

 

Male zvijezde bile su oduševljene svojim sportskim uzorima.

 

Poklon pakete za djecu darovali su MB Print, Violeta, TP Drinovci, Franck i Bavarija.

 

Sve ovo je dodatni motiv mladima HNK Grude da nastave s vrijednim i uspješnim radom.

 

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE KLIKOM NA LINK

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio