Hercegovina se oprašta od medicinske sestre koju su svi voljeli: Preminula je Julijana Karačić

Datum objave: 01.01.2020   Broj čitanja: 2452
Preminula je Julijana Karačić, glavna medicinska sestra klinike za onkologiju, žena koja je proglašena najboljom medicinskom sestrom u 2019. godini za BiH.
Hercegovina se oprašta od medicinske sestre koju su svi voljeli: Preminula je Julijana Karačić

 

Napustila nas je 1. dana 2020. u 57. godini života, a još puno dobrih djela bila je spremna dati svojoj zajednici. Ali, dragi Bog je odlučio drukčije.

 

Njeni pacijenti, obitelj i brojni prijatelji, danas se opraštaju od divne žene, velike humanitarke i društveno angažirane osobe. Mnogim pacijentima mostarske bolnice trenutke bola činila je podnošljivijima lijepom rječju, savjetom, bilo kakvom pomoći, stoga je mnoge i njen rani odlazak potresao. Po mnogima, bila je ovozemaljski anđeo humanosti u SKB-u Mostar.

 

Od nje su se oprostili i članovi HKUD-a Sveti Ante Cim gdje je bila članica vokalne skupine i Zbora "Sveti Ante '39".

 

"Pjevat će se Grlica, Zaspo Janko, Dobar večer dobri ljudi; možda ne tako dobro kao s tobom, ali pjevat će se, radi tebe, radi nas. One će nas podsjećati na tebe i lijepo vrijeme koje provedosmo zajedno uvježbavajući ih. A ti ćes, draga Julija, u Kraljevstvu nebeskom, s anđeoskim zborom i svom nebeskim svitom, spremati neke nove pjesme, neke nove koncerte i nastupe, sve do onog dana kada ćemo i sami poći u susret tebi u Kraljevstvo nebesko i okupiti se u nekim novim "Cimskim mušmulama" da nastavimo ono sto smo zajedno započeli u ovozemaljskom životu, a koje je tvojim preranim odlaskom naglo prekinuto", napisali su u oproštajnoj poruci iz HKUD-a i Zbora Sveti Ante Cim.

 

Sahrana drage nam pokojnice održati će se ovog četvrtka, 2. siječnja 2020. godine. Ispraćaj će biti u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice "Bijeli Brijeg" u Mostaru, a pokop na groblju Varda - Gornji Crnač.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Poznanik02.01.2020 18:58 sati
  Počivala u miru.
 • Crnac 02.01.2020 18:57 sati
  Pocivala u miru bozijem falices nekate bog nagradi
 • Poznanical02.01.2020 18:55 sati
  Pocivala u miru bozijem podite stazama koje je julijana cinila i pomagala neka je bog nagradi
 • Ero02.01.2020 17:08 sati
  Počivala u miru.
 • Posljednji pozdrav od tvog kolege02.01.2020 15:12 sati
  Draga moja Julija plačem danas za tobom, plačem jer si bila čovjek. Iskrena sućut tvojim najmilijima kojima ćeš nemjerljivo nedostajati.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio